miercuri, 30 ianuarie 2013

Intrebare

Stimati colegi,
Este cineva in masura sa ma ajute in a intelege atitudinea MApN fata de noi, cei care am fost calcati in picioare dupa ce am iesit la pensie si ni s-a furat ce am obtinut (pensia) fara a fi acuzati ca am fi dobandit acel ceva ilegal?
Acum cand Primul Ministru, Ministrul Apararii, Ministrul de Interne etc. recunosc in corpore ca ni s-a facut o nedreptate printr-un act ilegal, azi, acum, maine  MApN depune in continuare recursuri la sentintele care i-au dat castigatori pe pensionarii militari cu pensiile afectate de recalculare/revizuire/re...
Intreb la modul cel mai serios: Suntem Nebuni de Legat, sau ce se intampla in tara asta? Au luat-o toti razna? Cine de la MApN trebuie legat si bagat la Balamuc?
Premierul si Ministrul Apararii spun ca printre cei carora li s-au marit pensiile sunt unii care au folosit acte false si tot pe noi pun Potera de Avocati, pe noi cei batjocoriti si umiliti fara a fi acuzati de ceva anume.
Stie cineva cine conduce astazi MApN-ul? Cine trebuie hulit si invinuit de continuarea ostentativa a bataii de joc? 
Oamenii astia care au venit la guvernare ne spun ca e nevoie de 5 milioane de euro pe an si treaba se rezolva, dar nu fac nimic. Le aduc aminte ca Udrea cheltuia pe o telegondola 40 milioane euro si nimeni nu zicea nimic. Nu ziceau aia dinainte, nu zic astia de acum. De ce nu e Udrea la puscarie? De ce noi suntem obligati sa ne taram prin tribunale - bolnavi, batrani, fara putere, iar pe Udrea o primesc, pe usa din dos - dar o primesc, in Parlament.
Sunt plin de URA si VENIN, spuneti-mi pe cine sa le vars?
TEDY PANTEA