marți, 24 mai 2011

Situatie dosare in instanta.

Situatia proceselor in instanta la Tribunalul Piatra Neamt actualizata la data de 24 Mai 2011. Va recomandam sa intrati pe site-ul tribunalului Piatra Neamt pentru informatii suplimentare. (amanari si motive, conexari dosare, disjungeri cauze etc.) Link direct catre Tribunalul Piatra neamt AICI. Introduceti numarul dosarului din lista atasata la rubrica Numar pentru vizualizarea informatiilor (ex. 502/103/2011).

Pe coloane gasiti numarul dosarelor aferente pasilor 1A respectiv 1B si termenele succesive sub forma T1 / 1A care inseamna Termen nr.1 la pasul 1A s.a.m.d. Datele au fost preluate direct de pe site-ul Tribunalului Piatra Neamt. Daca ultimul termen de la pasul 1A coincide cu ultimul termen de la pasul 1B inseamna ca s-a realizat deja conexarea acelor dosare intr-unul singur. La MAI apare rubrica termen preschimbat deoarece unul din termene a fost schimbat de catre instanta in temeiul disp.art. 153(3) cpc.

P.S. Pentru a vizualiza mai bine aceste documente, in partea de jos a fiecarei ferestre cu fisierele atasate exista butonul FULL SCREEN (buton reprezentat de un dreptunghi cu o sageata mica in coltul din stanga jos orientata catre interior - butonul cel mai din stanga). Mai exista 2 butoane cu "+" si "-" pentru a mari/micsora imaginea afisata. Fac aceste precizari intrucat nu toti au sesizat aceste posibilitati. De asemenea, aceste documente pot fi "descarcate" in calculatoarele personale insa acest lucru necesita sa aveti cont pe scribd (e simplu de facut si e free).

Actiuni instanta MApN

Actiuni instanta MAI