vineri, 13 ianuarie 2012

Pensiile vin diminuate

Stimaţi colegi,
Ne-am aşteptat dar n-am crezut că poate exista o atât de mare, sau nu ştiu cum să spun, poate cel mai corect ar fi -NESIMŢIRE- din partea celor care vremelnic sunt la conducere. Au început să intre pensiile în conturi. Surpriză pentru cei care s-au lăsat amăgiţi. Pentru noi nu este nici o surpriză. Pensiile au venit diminuate. Vom prezenta curând dovezile (talon de pensie).
Nu am cunoştinte de drept dar încerc să am o logică în tot ceea ce analizez sau să pun în balanţă. Atâta timp cât sunt în litigiu şi este o acţiune deschisă în instanţă (un coleg a dat exemplu contestaţia împotriva unui proces verbal de amenda de circulaţie: amenda nu se plăteşte până nu este o decizie definitivă) nu înţeleg de ce instituţiile statului, MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE, nu respectă nici o lege. Totul este la comandă politică. Pentru ce mai avem constituţie? Curtea constituţională s-a pronunţat favorabil împotriva eutanasierii câinilor. Au demonstrat că au suflet dar nu au conştiinţă. Au fost deschise acţiuni în instanţă încă din 2009, privind modul de aplicare şi de respectare a legilor internaţionale referitoare la dreptul de proprietate, neretroactivitatea legilor decât în cazuri speciale.
PENTRU CINE ESTE CONSTITUȚIA LEGE SUPREMĂ, MAMA TUTUROR LEGILOR?  Pentru mama lor, cel putin așa se vede acum.

24 IANUARIE este ZIUA UNIRII, daca nici acum nu ne vom uni pentru  a demonstra ca "democrația" înseamnă respectarea legilor, atât și în primul rând de către cei care le emit, atunci noi cei care votăm și alegem ce rost mai avem? Scuze! Există votul prin corespondență.

Ne întâlnim la București pe 24.01.2012.

Cu respect .... pentru cei care merita !

Președintele Filialei 1 Piatra Neamț
Col.(r.)Vasile Ursache