miercuri, 30 ianuarie 2013

Intrebare

Stimati colegi,
Este cineva in masura sa ma ajute in a intelege atitudinea MApN fata de noi, cei care am fost calcati in picioare dupa ce am iesit la pensie si ni s-a furat ce am obtinut (pensia) fara a fi acuzati ca am fi dobandit acel ceva ilegal?
Acum cand Primul Ministru, Ministrul Apararii, Ministrul de Interne etc. recunosc in corpore ca ni s-a facut o nedreptate printr-un act ilegal, azi, acum, maine  MApN depune in continuare recursuri la sentintele care i-au dat castigatori pe pensionarii militari cu pensiile afectate de recalculare/revizuire/re...
Intreb la modul cel mai serios: Suntem Nebuni de Legat, sau ce se intampla in tara asta? Au luat-o toti razna? Cine de la MApN trebuie legat si bagat la Balamuc?
Premierul si Ministrul Apararii spun ca printre cei carora li s-au marit pensiile sunt unii care au folosit acte false si tot pe noi pun Potera de Avocati, pe noi cei batjocoriti si umiliti fara a fi acuzati de ceva anume.
Stie cineva cine conduce astazi MApN-ul? Cine trebuie hulit si invinuit de continuarea ostentativa a bataii de joc? 
Oamenii astia care au venit la guvernare ne spun ca e nevoie de 5 milioane de euro pe an si treaba se rezolva, dar nu fac nimic. Le aduc aminte ca Udrea cheltuia pe o telegondola 40 milioane euro si nimeni nu zicea nimic. Nu ziceau aia dinainte, nu zic astia de acum. De ce nu e Udrea la puscarie? De ce noi suntem obligati sa ne taram prin tribunale - bolnavi, batrani, fara putere, iar pe Udrea o primesc, pe usa din dos - dar o primesc, in Parlament.
Sunt plin de URA si VENIN, spuneti-mi pe cine sa le vars?
TEDY PANTEA

144 de comentarii:

  1. Ceea ce a mai ramas din armata este o haita a basinosului condusa de umilul lui nepot dupa soacra - minunatul pilot mediocru ! Cred ca te-am lamurit ! PANA CAND TARA NU VA FI DEBASIFICATA , TOTUL VA FI CU FUNDUL IN SUS IN MOD INTENTIONAT ....

    RăspundețiȘtergere
  2. INTRADEVAR- DREPTATE PANA LA CAPAT !

    RăspundețiȘtergere
  3. Primul mandat al lui basescu a fost dominat de ceata psd-ista infiltrata la toate nivelurile, greu de dovedit. In al doilea mandat, dupa ce basescu a determinat si "limpezit" situatia psd-istilor, a pornit in forta sa-si infiltreze pdl-istii la toate nivelurile. Cand a realizat ca detine o pozitie "dominanata si majoritara" si-a dat "arama pe fata". Este cat se poate de simplu. Desi, personal nu cred ca "actualii" sunt mai buni decat ceilalti (adica, corb la corb nu-si scoate ochii), cred ca, cel putin la inceput, conducatorii usl-isti doresc sa se tina de promisiuni.Altfel, ei realizeaza ca tot esafodajul se va cutremura. Dar ... sa speram ca realizeaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. @anonim 09:18. Cred ca gresiti profund cand amestecati marfa cu ambalajul si jigniti o Armata nationala nu basificata. Iar tara nu e basificata , ea este compusa din oameni corecti, numcitori de dimineata pana seara dar si de pomanagii, cheflii si votanti pe mici si bere. Ceea ce s-a facut dupa 2008 nu poate fi denumita dezbinare. Pana atunci lucrurile erau ascunse, pensiile smecherite necunoscute publicului larg. Publicarea lor a starnit valuri der nemultumiri caci nu e normal ca indivizi care s-au descurcat si s-au orientat sa iasa la pensie la 45 ani cu peste 10.000 lei ( in conditiile economice ale Romaniei, evident. Intr-o tara normala , o pensie militara de 2000 euro nu ar trebui sa creeze emotie dar nu e cazul la noi unde de 23 de ani tara e jefuita mai rau ca pe vremea fanariotilor)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati fost militar disponibilizat sau scrieti dupa ureche? Ati trait in Romania in ultimii 23 de ani sau mai mult pe afara?
      Pensiile nesimtite au fost inventate de catre Boc si Seitan la comanda lui Basescu, teleghidat de licurici prin colonialistii care stapanesc acum Romania.
      Da "basismul" si "basistii" exista in Romania. Sunteti evident fun-ul lor.
      "Basismul" si "basistii" nu dorm niciodata, ei sunt cea mai recenta nenorocire a noastra.

      Ștergere
    2. Prostia si Domnia se platesc! Dumneavoastra pe care din cele doua pozitii va plasati pentru a privi modalitatea de plata? DFaca nu stiti sau ati fost prost informat, pana la Legea 263,existau sub 100 de pensii militare de stat peste 5000 de lei, dar nu mai sus de 6000 lei. Dupa aplicarea legii 263 acestea 100 s-au dospit la vreo 2500 de asigurari sociale platite beneficiarilor proveniti din sistemul national de aparare ( deci nu pensii) care depasesc cu mult 5000 de lei, ba unele (una) ajung(e), intr-adevar, la peste....nu 10.000 lei ci 98.000 lei. Buna treaba, nu?!

      Ștergere
    3. "s-au orientat sa iasa la pensie la 45 ani cu peste 10.000 lei"
      Asa ceva nu poate sa afirme un militar! Esti un reprezentant jalnic al ciumei portocalii si un basist neputincios.
      La 30.11.2001, la restructurarea unitatii mele "s-au orientat sa iasa la pensie la 45 de ani" 11 capitani (sub 45 de ani), 8 maiori, 6 lt. col. si 3 colonei.
      "pensiile smecherite" au fost aduse la cunostinta "publicului larg" dupa golaniile facute de boc(!) si oprea(!) si care au marit discretionar unele pensii, grevand asupra sistemului de pensii cu 80 de milioane de euro anual. Asa este corect, javro?

      Ștergere
    4. pensionar cu ord 7/199830 ianuarie 2013 la 11:41

      Vorbesti prostii anonimule picat pe sait la 10:13,care sunt lucrurile ascunse? ce pensii s-au smecherit din 1990 si pana astazi?, ce motiv trebuie sa existe, ca pensia lui baba safta din cocarlatii din deal s-o sti tu, care faci parte din ,,PUBLICUL LARG",si invers. Si care este problema ta ca sunt indivizi care s-au ,,descurcat si s-au orientat"sa iasa la pensie la 45 de ani,te doare sufletul de ,,conditiile economice ale Romanie?. Si mai afla ca nu am 10000 de lei ci putin peste 2000, pentru cei 35 de ani de munca.
      Afla anonimule ca eu sunt unul din cei care am iesit din sistem la 44 de ani si nu m-am ,,descurcat si nici orientat" deloc, am iesit conform legislatiei de atunci, adica a ordonantei nr 7/1998, iar pensia nu am avut cum sa mi-o smecheresc eu, am primit ceea ce meritam si era la vedere, venea postasul si o aducea si am facut-o cunoscut in toate imprejurarile. Imi pare rau ca nu te-am cunoscut sa ti-o fac si tie publica. Mai mediteaza la ceea ce scri pe blog. Si apropo cand ai sa devii consecvent in idei?,ca vad in final ca spui ca o pensie de 2000 de euro este normala si iti elimina ,,EMOTIILE"

      Ștergere
    5. Daca d-ta nu te-ai descurcat nu inseamna ca altii nu s-au descurcat. Cinste lor, cinste lor , cinste descurcaretilor ! Acum va place ? Si sunt foarte consecventa .O pensie de 2000 euro este foarte normala cu conditia ca toate pensiile sa fie calculate dupa acelasi algoritm si sa fie luata in calcul intreaga activitate a celui in cauza nu numai ultima luna in care sa apara si sporul de zambet. Totusi nu sunt lamurita, de ce ati facut cunoscuta pensia in toate imprejurarile, la munte si la mare?

      Ștergere
    6. Vorbesti sa nu adormi!cine ma-ta a avut pensie de 10000 de lei la varsta de 45 ani?

      Ștergere
  5. Sunt plin de URA si VENIN, spuneti-mi pe cine sa le vars?
    TEDY PANTEA

    Pe cei pe care i-ai votat !

    Iata si solutia dupa ce ai bagat bani grei pe avocati, onorarii de succes, sindicat, ANCMR, PSD, PNL si unde ai mai cotizat:

    PITESTI - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE
    marți, 29 ianuarie 2013
    Obraznicia ,cinismul si aroganta acestui guvern condus de un premier pe masura, care ne fura ilegal ,in fiecare luna, sume extraordinare de bani (unde se duc aceste sume ?) ne determina sa trecem la masuri extreme…
    Pe 16.02 2013 ,in Piata Victoriei ,IMPREUNA cu Familiile noastre .Unii din camarazii nostrii ,membrii ai PSD ,se vor lega in lanturi si-si vor arde carnetele de partid !
    Honor et Patria ,Vae Victis !
    Vicepresedinte CD
    Presedintele Filialei 1 Pitesti
    Colonel ,Victor POPESCU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Impostorule, tu esti o javra propagandista.

      Ștergere
    2. Asta e dus cu capul si nu stie ce vrea.Ori e consecvent i a sprijinii USL,ori pac la razboiu cum cere Dogaru.

      Ștergere
    3. La cine te referi carpa de sters pe jos?11:51

      Ștergere
  6. Va mai amintiti minciunile cu care indemnati lumea la vot ? Acum va primiti rasplata:

    „VICTOR PONTA nu va dezamagi niciodata POPORUL ROMAN !”
    joi, 3 mai 2012
    Preşedintele Filialei 1 SCMD Braşov
    Preşedintele Asociaţiei ”Alianţa Pentru Respectarea Democraţiei – Octavian Paler”
    Gl.mr.(r). Prof.univ.dr. Petrişor Mandu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sictir, javrelor! Chiar trebuie sa infestati totul? Nu va mai pot hrani stapanii ca nu au de unde fura si pentru voi?

      Ștergere
    2. Te crezi mare ca esti gl.,dupa cum vad ,esti o sluga politica , daca porti grade pe umar ,ca rezervist de ce faci politica , de ce faci loby, pt o anume formatiune politica ,de ce nu esti militar?

      Ștergere
    3. Ete asa, s-ntrebe tolomacii. (Nu am vrut sa-l citez pe Moromete.) Politica fac fiindca cea a civililor ne-a dus la rahat, cel mancat de tine pe site-uri acum. Mi-ar fi placut sa fiu general, dar nu dintre cei facuti de matroz. Aia si cu tine sunt slugoii.

      Ștergere
  7. Societatea romaneasca este bolnava. Grav. Sistemul de valori s-a inversat, suntem condusi de incompetenti(a se citi prosti) care si-au cumparat locul pe listele de alegeri fie cu bani, fie cu trafic de influenta...Astfel, tara romaneasca si poporul roman au ajuns la mana unor diletanti, aventurieri, carieristi, mincinosi si PROFITORI.Minciuna si gargara sunt cele mai apreciate calitati ale unui politician. Chiar daca-l cheama Ponta sau Antonescu. Debasificarea (strict necesara dealtfel)nu este este de ajuns. Ea trebuie insotita, obligatoriu, de DEPROSTIFICARE, DEMINCIUNARE si ASANAREA SOCIETATII de hoti si de pungasi. Pana atunci,mai va!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine zis, bine gandit ! Iar cei care si-au vandut voturile cu conditia revenirii la pensiile din dec 2010 au luat plasa sau pe romaneste spus teapa. Cuantumul cel mai avantajos nu trebuie confundat cu cuantumul excesiv de avantajos.Cu alte cuvine, Jos cuantumul excesiv de avantajos !

      Ștergere
    2. Societatea romaneasca a fost imbolnavita de:
      - cei 8000 de procurori numiti de si in numele PDL-ului si basescului care au misiuni de indeplinit, sa acopere toate faptele portocaliilor;
      - de judecatorii "danileti", repetenti pe la facultati si de la care asteptam dreptate;
      - de Curtile de Apel portocalii unde vom pierde sigur;
      - de portocalii mascati in institutiile publice si care "isi fac datoria", incepand cu femeile de serviciu, va cruciti, nu alta, de ce sunt in stare portocalii;
      - sa mai spun ceva de pe la MApN, MI, Sv. etc.?
      Nu vedeti ca nu suntem in stare sa avem un sef de DNA, un Procuror General decat atunci cand va fi numit "cel care trebuie" adica basistul portocaliu?
      De la cine cereti voi dreptate?

      Ștergere
    3. @10.46.Nu am luat noi teapa, ci iei tu muie

      Ștergere
    4. Mai inainte analizati sistemul de valori din armata, unde au fost avansati si promovati mediocri si repetenti care au titlul de DOCTOR IN STIINTE MILITARE si care au pus in practica GENOCIDUL lui b-b-o.Daca trepadusii astia aveau coloana vertebrala nu eram azi aici.Intai sa facem curatenie la noi in ograda si apoi in socitate.Cat priveste relatia cu USL sa folosim toate parghiile pentru a-i OBLIGA sa-si tina promisiuniile,apoi vom mai vedea.GERULA

      Ștergere
  8. Nu e nimic absurd aici. Ponta nu vrea sa dea pensiile inapoi dar isi pune ministrii sa ne minta ca sa nu iesim la Palatul Victoria. Nu a discutat nimic cu FMI despre noi si nu a rezolvat nedreptatea prin bugetul pe 2013, esalonat, asa cum a promis. Macar Boc spunea ce rau vrea sa ne faca, Ponta nici atata curaj nu are.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pensiile se pot da inapoi pe baza legilor, iar acestea nu se fac atunci cand bate din picior orice mos. Apoi, trebuie facute cu rabdare si cu cap, din cele facute cu curul am vazut destui ani, de cand matrozul a devenit vataf tot cu voturilor prostilor. Cine se numara printre ei sa faca ciocul mic, altfel, pe langa muia luata de la scrofocalii, mai iau si altele.

      Ștergere
    2. Boc era un yesman și executa fără câcnire tot ce îi cerea Basescu. Mi-e teamă că și Ponta cu pactul ăla de neagresiune să nu derapeze de tot. Așa că să fim vigilenți. Are dreptate camaradul care a scris că trebuie făcută asanarea societății!

      Ștergere
    3. "Macar bok spunea..." Pupa-l tu cu ma/ta, daca tia placut

      Ștergere
    4. Asa cum a plecat boc pleaca si ponta,care-i problema?.Si sa le fie invatatura de minte, ca trebuie sa ajunga fiecare acolo unde le este locul, daca fac ,,PROSTII''

      Ștergere
    5. Dragi carieristi de prin diverse structuri, actuali pensionari, chiar nu puteti intui un joc mental, daca nu aveti flerul necesar sa va dati seama, ca tot ce misca ca putere, base le-a pus ,,codita" urmarindu-i pe ei si familiile lor si apoi ia santajat indiferent ca sunt din justitie, politie, dna sau chiar din servicii. Ce va mira si cu actuala putere inclusiv ponta iantonescu, nu sesizati ca de la semnarea pactului sa-u transformat in mielusei. Au fost destule precedente, caderi de la etaj, accidente rutiere, disparitii, infarcturi, spanzurari,etc.,amenintari persuasive si fac parte din ,,bucataria casei".E nevoie de nominalizare? cred ca nu, ia nominalizat presa la timpul respectiv, cine a stiut sa citeasca printre randuri a aflat destule si ce trebuie.

      Ștergere
    6. Intelectule in actiune, ia spune-ne noua, baiete, cum este cu "amenintari persuasive"? Da, intuitivule plin de "fler", debordezi de "joc mental... Bravos, natiune, te-ai umplut de bogdaproste cu cititorii "printre randuri", adica prin stele, adevarate valori ale democratiei originale...

      Ștergere
    7. huo,sa va fie rusine basistilor,ati furat tot in tara asta fara nicio jena sau frica de Dumnezeu.

      Ștergere
  9. Nu sunt mile mana lui ponat pana in alegeriitar,dar cred ca Dogaru si Pricina ar trebui dati afara din sindicat pentru ca au inceput bine dar au dat cu mucii in fasole.trebuiau sa forteze mana guvernantilor pana in alegeri,acum sunteti la mana lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rationamentul dvs. duce la concluzia ca toti cei 21 de membri ai Comitetului Director si toti membri BO ai filialelor trebuie dati afara din sindicat, pt ca dumnealor au hotarat modul de conduita al SCMD!...
      Se pare ca dl. Pricina ar fi singurul care trebuie "pastrat" pt ca este singurul care a votat (a fost difuzat documentul cu semnaturille lor) in favoarea iesirii la miting inainte de alegeri!...
      In rest, toti ceilalti au semnat, cu manuta lor, negru pe alb, ca NU TREBUIE SA DERANJAM USL INAINTE DE ALEGERI SI CA TREBUIE SA AVEM INCREDERE IN PROMISIUNILE USL!...
      NEDUMERITUL

      Ștergere
  10. am vrut sa spun ca nu sunt militar,dar la publicare a dat o eroare.scuze

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu sunt printre cei carora li s-a FURAT dreptul. Mi-au FURAT 700 lei, iar la contestatiile facute nu au fost in stare sa-mi raspunda.
    L-am intrebat pe "tovarasul" de relatii publice si mi-a raspuns la misto. Am avut si eu grija sa-l trimit politicos drept in origine pe acest "ofitaran" care si-a luat grade lingand niste funduri vremelnic pe niste functii decizionale (ceva de genul lui "zisu" ca asa merita scris numele acestei calamitati a Armatei romane).
    Explicatia este simpla, in ceea ce priveste solutionarea pensiilor taiate de niste HOTI. Cati suntem in aceasta situatie? Ce impact si importanta sociala reprezentam?
    Cred ca raspunsurile vor fi relevante. Reprezentam 10 % din pensionarii militari. Importanta sociala ...doar la VOT. Asa ca stimati colegi, ne vedem peste 4 ani la alegerile parlamentare. Pana atunci va doresc Sanatate MAXIMA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tot pana atunci: mi-a placut cum plangi. Duios. Ia vino tu cu ma-ta si doua poze la mine, sa-ti "reintregesc" pensia. Dar vino dimineata, ca seara si noaptea o fi avand ma-ta treaba...

      Ștergere
    2. Ba, ne vedem la alegerile europarlamentare si prezidentiale.
      Dar noi nu intelegem ca pentru ei suntem doar 30000 de votanti (nu sunt sigur nici de acestia). Daca vrem sa fim luati in seama, sa le dovedim guvernantilor ca suntem o forta. Aici trebuiesc gandite strategii viabile si, asta cat mai rapid. Daca-i tot amenintam cu Piata Victoriei, se vor obisnui cu noi ca si boc(!), nu ne vor mai baga in seama. Si atunci ce veti face? Revenim iar la vot? Nu ati inteles ca suntem cantitate neglijabila? Altceva, domnilor!

      Ștergere
    3. CARE FORTA? Si ce strategii? Cine sa faca strategii aia care nu au condus nimic in viata lor? TROICA face strategii in manipularea contributorilor si pentru interesul personal...sa-i cunoasca lumea.

      Ștergere
    4. Ba anonimule de la 12:11 te legi de om cand isi spune pasul sau cel doare si mai discuti si vulgar, ce treaba are maica-sa ba animalule?, de te iei de biata femeie, ba gaozarule, pusti cordit ce esti, nu ai un pic de respect,haina militara se vede ca nu ai imbracat in viata ta sau esti vreun frustrat.

      Ștergere
    5. Site-ul nu este pentru cretini, sa se planga ca mamiticile lor nu le-a dat p...a. Iar tu, mars la carte. Ai probleme mari cu exprimarea scrisa (sunt sigur ca oral te exprimi balbait). Cantareste-ti expresiile tale, apoi uita-te in oglinda sa vezi prostul.

      Ștergere
    6. Cand te loveste cineva acolo unde te doare incepi sa tipi.
      KKt-ule de unde ti-ai dat seama ca am probleme de exprimare?. Din cele 5 randuri postate?. Cretin esti tu, avortonule facut din laba si aruncat in p---a. Tu ti-ai cantarit expresiile vis a vis de anonimul DE LA 11;49.

      DEMAGOGULE, IATA DOVADA:
      ,,Si tot pana atunci: mi-a placut cum plangi. Duios. Ia vino tu cu ma-ta si doua poze la mine, sa-ti "reintregesc" pensia. Dar vino dimineata, ca seara si noaptea o fi avand ma-ta treaba..."

      iN OGLINDA SA TE UITI TU, CA O VEZI PE MA-TA si ai sa-ti dai seama ce P--A proasta a fost la curul ma-tiicand te-a facut. . Cat despre prosti cred ca esti primul in top.
      HULIGANULE, HAI SICTIR.

      Ștergere
  12. Dupa cat vad..toata lumea e impotriva pdlingilor si legilor ordinare antiarmata si remunerare chin si pierderi asumate in baza contractului cu MApN.(nu suntem strungari, mecanici la SC ,,Munca in zadar,, ...singura din lume la sistem social...vai de cei activi si viitori pensionari....o lege specific militarilor cum au toate statele normale la cap...fara basisti...noroc ca s-a mers in misiuni sau in legiune. Cu stima..si o noua revolutie.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru unii care nu cunosc si vor sa se delecteze,aflati ca ordonanta 7/1998 a aparut ca o necesitate si motivatie pentru apartenenta noastra la NATO, una din conditii era reducerea efectivelor militare. Pe cine intrebai daca paraseste sistemul nu vedeai adepti, au avut grija esaloanele superioare sa faca sondajele de rigoare, era ici colo cate un plictisit in prag de pensie care punea botul. Fiindca nu iesea procentul scontat au inceput cu diversiuni cum ca: ordonanta este valabila numai pentru 1998, ca se reduc functiile,ca se reduc statele de incadrare, ca se creaza unitati de rezerva,ca unii nu vor beneficia de avantajele ordonantei etc. Lucruri care s-au intamplat in final pe parcursul anilor, de s-a ajuns la magnifica armata de 30.000 de ,,luptatori".In cazul meu functia pe care o aveam sa redus in grad, salariul mi se diminua si daca faceai socoteala, ca daca ieseai la pensie luai bani mai multi pe luna decat ca activ, dupa toate taierile de care te ,,bucurai". In astfel de situatii ce ai fi ales?. Iata o alta masura de a te faci sa pleci din sistem. Concret actiunea s-a numit ,,EPURARE"

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma retrag din toate procesele ca nu mai are rost..cu baselu si and Co...promisiuni desarte...,,Fuck you,, politics.

    RăspundețiȘtergere
  15. Iar dupa Ordonanta 7 a venit, asa, o calamitate condusa de matroz si Jumatate om calare pe jumatate iepure schiop... Nenorocirile tarinei romanesti, care nici nu-si mai amintesc cum se numeau de cand cu schimbarile numelui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-o fi vrut anonimul asta sa spuna?, ca eu nu-l inteleg deloc, unde bate cu prosteasca asta de insiruire, citez:

      ,,Iar dupa Ordonanta 7 a venit, asa, o calamitate condusa de matroz si Jumatate om calare pe jumatate iepure schiop... Nenorocirile tarinei romanesti, care nici nu-si mai amintesc cum se numeau de cand cu schimbarile numelui".
      SIC !

      Ștergere
  16. Are dreptate Mazare de la Constanta cand se poarta ..ca uniforma ...cum se poarta...e mai militar ca multi activi..si nu mai zic de rezervisti...militari cu numele..scuze, adica cu banii..fara dovezi..reale..plesneal de soft!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Scumpiko, te dai mare scula la guvern " Un dute vino intre Canada si Europa, si lunar Africa." Vai, tu! Daca te pricepi la afaceri ca la gramatica, vai tie. Te ajut " Un dute vino intre Canada si Europa, si lunar Africa" se scrie corect Un du-te vino intre Canada si Europa, si lunar Africa.Tu nu vezi ca-ti lipseste o... cratima?
    PS Mai stiu eu ce "afaceri"... poate nu-i nevoie de cratima...

    RăspundețiȘtergere
  18. Varianta Mircea Dusa nu stiu daca e cea mai buna, dar mi se pare promitatoare.
    Eu raman optimist,
    tp

    (Adica Tedy Pantea)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca puteai trage aceasta concluzie si fara ajutor "tovarasesc"...

      Ștergere
  19. Luni, 28.02., la conferinta de presa de la ora 17 legat de FMI, premierul a fost inttrebat despre pensiile militarilor.(in sfirsit). Raspunsul a fost socant, ca ''urmeaza ca ministrul ap. impreuna cu sindicatul rezervistilor sa stabileasca cadrul legislativ pentru modificarile care se solicita, dupa care se va evalua si discuta (iar) cu FMI si...aplica!!?, problema fiind cum sa-i multumeasca pe cei 10% (?ca doar ar fi peste 20%) fara sa-i nemultumeasca pe ceilalti...(dar care e legatura?)''.Ei, ati auzit? Eu stiu ca proiectul de OUG sta prafuit prin ceva sertare la minister, dar Dusa n-a stiut ca exista din vara? La alcatuirea bugetului nu i s-a spus de acest OUG? NU CRED. si pare totul o diversiune, sau nu?? Ce parere aveti?
    Cu stima, lt.col(r) M.P.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ dan, problema nu este de a-i protaja pe cei 90%, ci pe BOUL care a creat grupul de 90% si ar trebui sa dea socoteala. Cumatrul.

      Ștergere
  20. Acum inteleg de ce la trecerea in rezerva nu ne-au lasat sa plecam acasa cu armele din dotare ... e tarziu , foarte tarziu ... am ajuns * de rasul universului cosmic * , ca sa citez un actor indragit ... Ne vedem la pupat moaste !!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Secretaritului CNSC;
    Sa inteleg din cele prezentate de dvs mai sus ca urmatoarele cuantumri la pensii nu au existat:
    51557372 dela 26985 a scazut la 11756,
    55556903 de la 11818 la 5403 ,s.a.m.d.
    Nu mai inteleg nimic cine minte si cine manipuleaza.

    RăspundețiȘtergere
  22. (Noiembrie 2009, aniversarea 150 ani SMG, inainte de alegeri...)
    Traian Băsescu vorbeşte:
    “Gata? Sîntem numai între noi? între noi bărbaţii? Domnilor generali, ofiţeri, subofiţeri, angajaţi civili ai Statului Major General vreau să vă spun doar două cuvinte, nu va dura mai mult de un minut.
    Ştiu de asemenea că sînt probleme cu asigurarea banilor pentru haine şi vreau să vă spun foarte deschis: la fel cum şi cu acele amînări de sporuri aş fi putut face o intervenţie care să reglementeze lucrurile pentru armată, sigur luînd bani din altă parte, defavorizînd altă categorie. N-am făcut acest lucru şi nici nu vreau să-l fac. Nu vreau să-l fac pentru că în mod cert ar fi campanie : armata în preajma alegerilor îşi primeste drepturile, preşedintele nu ştiu ce face… şi aş implica armata într-o dezbatere politică inutilă. Ce vă asigur însă e că imediat după alegeri, pînă în decembrie, în ianuarie veţi primi aceste drepturi restante.
    Şi mai este un lucru care mărturisc că ma deranjează: dezbaterile pe tema pensiilor militare. Sînt opinii diferite, unii spun că sînt militari în rezervă care pierd la pensie. Militari nu fac parte dintr-un sistem privilegiat de pensii, este un sistem de pensii militare, deci n-au de ce să se considere în zona privilegiaţilor. Ca atare, vă asigur că dacă acestă lege (va ajunge) într-o forma care pune sub semnul întrebări menţinerea pensiilor ofiţerilor în rezervă o voi trimite înapoi la Parlament pentru a fi discutată şi pusă în regulă. Nu exclud posibilitatea să cer revenirea la un sistem de pensii militare aşa cum sînt aproape în toate statele NATO. Deci în ceea ce priveşte sistemul de pensionare lucrurile încă sînt departe; e mai mult dezbatere decît realitate. (…) PENSIILE MILITARE NU POT FI AFECTATE .(ELE VOR FI DESFIINTATE PENTRU MILITARII DE CARIERA SI PASTRATE DOAR PENTRU MAGISTRATII MILITARI/ LA IESIREA DIN CLADIREA SMG, TOVARASUL BASESCU AFIRMA, CONFORM UNEI SURSE CONFIDENTE AFLATE IN ZONA:"LE-AM PROMIS MAREA CU SAREA IN SALA LA MILITARI, INSA AM SA II FUT CU PULA INDOITA. OR SA VADA EI". SI AM VAZUT , PENSIE TAIATA CU 39% SI PASTRATA TAIATA ATAT CU PDL CAT SI CU USL)
    Iar în zona cealaltă, cu cele şase zile vă rog să mă credeţi că am considerat că a forţa nota acum şi a pune armata în preajma alegerilor în situaţia de a fi reclamată că uite şi-a primit bani că are nevoie preşedintele de voturi, am vrut să evit o asemenea dezbatere, dar vă asigur că lucrurile vor fi rezolvate în ianuarie. Eu vă mulţumesc mult pentru înţelegere, vă spun încă o dată la mulţi ani de ziua SMG şi vă asigur de toată preţuirea mea pentru militari
    Eu am fost foarte reticent, destul de reticent cu avansările la gradul de general. În general am solicitat să fie comandanţi de unităţi şi oameni cu funcţii în Statul Major care să justifice gradul de general. Acum de 1 decembrie vor fi avansările normale la gradul de general. (…) Dacă sint ofiţeri care au fost în teatre, conduc acum unităţi sau au ajuns la a putea fi avansaţi la gradul de general vă rog să nu ezitaţi să faceţi propuneri dumneavostră (…) precum şi ofiţeri care sînt implicaţi în conducerea operativă a armatei.”

    RăspundețiȘtergere
  23. GUVERNANTII MANINCA CACAT SI NE LOVESC CU ARME DE ZAPACIRE IN MASA.DECLARATII "NESIMTITE" ALE GUVERNANTILOR:
    Ministrul Apărării va veni în Parlament cu un proiect de lege care să reglementeze sistemul de pensii militare
    Trecând peste schimbul de replici din plenul Camerei deputaţilor, dintre duduia Anastase – cea care jucat un rol decisiv în ceea ce priveşte adoptarea legii pensiilor – implicit, în transformarea pensiilor militare în pensii civile, acordate în funcţie de contributivitate – şi ministrul Muncii, Mariana Cîmpeanu, care a anunţat indexarea u 4% a punctului de pensie, ne vom opri asupra intervenţiei ministrului Apărării, Mircea Duşa.
    Aşadar, spusele ministrului Muncii care arăta că pensionarii au fost cu toţii minţiţi de PDL, au fost continuate şi susţinute de intervenţia salutară a ministrului Apărării, Mircea Duşa.
    Ministrul Apărării, a subliniat, la rândul său, că “nu trebuie să facă caz unii care au votat cum am votat legea pensiilor”, făcând referire, desigur,la Roberta Anastase.
    Ministrul Duşa a spus că “PDL a făcut discriminări prin aplicarea legii pensiilor, în special în cazul pensionarilor militari”.
    “Nu mi se pare normal ca cei care au adoptat legea pensiilor aşa cum au adoptat-o (…) să vină să facă aprecieri. Mai ales că acea lege a creat o bulversare în sistemul pensiilor militare şi de la pensii nesimţite s-a ajuns la discriminări care nu-şi au locul şi nu trebuie să existe în acest sistem“, a declarat ministrul Duşa.
    Totodată, ministrul a declarat că “va veni în scurt timp în Parlament cu un proiect care rezolvă situaţia pensionarilor militari”.
    “De aceea, eu, la minister – a şi anunţat primul-ministru -, am constituit un colectiv de specialişti din minister şi din afara ministerului care să realizeze un prim draft legat de modificările pe care trebuie să le aducem în acest domeniu şi, sigur, voi face această analiză şi cu Ministerul Muncii, care se ocupă de acest domeniu şi să încercăm în această sesiune parlamentară să aducem şi corecturile necesare legat de sistemul pensiilor militare“, a mai spus Duşa.
    Premierul Victor Ponta anunţase şi el pe 28 ianuarie, în cadrul unei conferinţe de presă,ţinute după întâlnirea cu reprezentanţii FMI că “Ministerul Apărării Naţionale trebuie să prezinte un proiect de lege care să reglementeze sistemul de pensii militare”.
    “Despre pensiile militarilor, ministrul Apărării trebuie să vină – e în discuţii cu sindicatele care îi reprezintă pe cei care au avut de pierdut în urma recalculării – şi urmează să vină cu proiectul legislativ“, a afirmat Ponta.
    Rămâne de văzut cât de curând va fi prezentat noul proiect legislativ. Oricum, e un semnal bun, chiar dacă în acest moment e doar la nivel declarativ!
    Sursa: comunicat de presă al guvernului României,

    RăspundețiȘtergere
  24. INTRADEVAR- "DREPTATE PANA LA CAPAT" !DE DRUM , LA CIMITIR

    RăspundețiȘtergere
  25. Ne meritam soarta!Ne-au facut ca la NUFARUL!Erau in stare toti,,GREII,,din S.C.M.D.sa le pupe talpile U.S.L.istilor inainte de alegerile din 09.12.2012 ne indemnau in cor sa-i votam ca era unica SPERANTA a noastra!Au castigat si ne-au dat......MARIRI DE TAXE SI IMPOZITE,COPLATA PT.SANATATE,MAJORARI DE PRETURI LA GAZE SI ENERGIE ELECTRICA,CURSUL EURO LA MAXIM,4%INDEXAREA PENSIILOR(BATAIE DE JOC)ETC.De ce tac toti,,GREII,,din S.C.M.D.?Atunci erau foarte vocali acum...?Ne-a furat P.D.L.ne fura si U.S.L.,aceasi MARIE dar cu alta palarie!P.D.L.=U.S.L.=MIZERIE!Toti sunt o apa si un pamant,CORB LA CORB NU-SI SCOT OCHII!Ce sa ne mai dea inapoi ce ne-au FURAT din pensii?EU NU MAI AM INCREDERE IN EI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care grei,Dogaru care a jucat si joaca la doua capete compromitand USL-ul co MIZERIA DE CONTRACT SOCIAL vanturat in toata lumea?Daca nu pricepeti ca asta e ultima noastra carte pe care trebuie sa o JUCAM INTELIGENT totul va fi pierdut.GREII tai vor sa nu se rzolve nimic iar noi sa igrosam randurile SCMD fiind vesnic nemultumiti.Aveti rabdare pana la capat.Unul care a sprijinit USL-ul.

      Ștergere
    2. Intr-un cuvant ne-au dat ,,MUMU". Ii ,,simpatizez" si le urez ,,ALUPAGUS"

      Ștergere
  26. 29 ianuarie 2013, 19:27
    yorik spunea...
    http://www.mondonews.ro/Proiectul-de-buget-pe-2013-prezentat-grupurilor-parlamentare-USL+id-48965.html
    30 ianuarie 2013, 01:02
    yorik spunea...
    http://www.revista22.ro/proiect-de-buget-2013-cresc-cheltuielile-cu-pensiile-mai-multi-bani-pentru-sporuri-si-indemnizatii-de-conducere-21894.html ,
    dar citez: "Cresc cheltuielile cu pensiile
    - Guvernul estimează că în 2014 va trebui să subvenţioneze bugetul de pensii de stat cu 15,1 miliarde de lei, suma urmând să ajungă la 15,5 miliarde de lei în 2015 şi la 15,8 miliarde de lei în 2016.
    - Bugetul de pensii al SRI va creşte cu 1,18%, de la 345,5 milioane lei, la 349,5 milioane lei
    - La Minsterul Afacerilor Interne, cheltuielile pentru "pensii şi ajutoare pentru bătrâneţe" scad cu 6,2%, de la 2,04 miliarde lei la 1,91 miliarde lei.
    - La Ministerul Apărării Naţionale, cheltuielile legate de pensii cresc cu 0,4%, la 2,42 miliarde lei".
    Luminati-ma (!)d-le Lupus,ce trebuie sa inteleg de aici ca unii vor primi pensiile din 2010 si altii,recte MAI,nu ?!Parca nu imi vine a crede.Sau pensionarii MAI s-au prapadit pe capete !
    28 ianuarie 2013, 15:45
    mos alecu spunea...
    @avianyc 28 ianuarie 2013, 15:45 :
    La : "De data asta insa s-a acordat cu spusele repetate ale premierul." .
    Se pare ca dna . va trebui sa se "reacordeze" cu noile spuse (deja repetate) ale respectivului ... Pen'ca_cam au inceput sa se repete ziceri cum ca : am zis lu'ala sa vada ce poate face (de parca "ala" ar fi mai mare si mai tare ca el) ; sa vedem ce zice FMI la o intilnire ulterioara ; sa analizam ; sa studiem ...
    Aceste ziceri repetate parca_cam suna a : "Ia mai da-i in p..a mea pe ciumpalacii astia !"
    28 ianuarie 2013, 16:57
    avianyc spunea...
    @ mos Alecu
    PREMIERUL VICTOR NAUM PONTA INCURCAT BINE DE TOT A VRUT SA IASA ELEGANT DIN CLINCI INSA NU A REUSIT, MAI, MAI SA SCPAE FORMULA:
    "IA MAI DA-I IN PULA MEA PE CIUMPALACII ASTIA DE FOSTI PENSIONARI MILITARI !" si adaug eu, ”ca nu-s chiar muritori de foame”.
    SINTAGMA :""DREPTATE PINA LA CAPAT-DE DRUM, ADICA LA CIMITIR , PENTRU FOSTII MILITARI, 'REATI AI DRACULUI DE "NESIMTITI" CA NU MAI TACETI ODATA DIN GURA.

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu va mai lamentati degeba! De 23 de ani, toate rapciugile astea politice s-au perindat la guvernare, singuri sau in "asociatie" . Unde a ajuns Romania astazi? Streangul este prea putin pentru ei, indiferent din ce partid politic fac parte. Uitati-va la islandezi. Si-au bagat aia...in Euro si ceilalti. I

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ar fi daca s-ar declansa si la noi destul de zgomotos si neam baga si noi ,,piciorul" in ele de UE si euro. Islandezi au doua perechi de c....e, mai multe ca noi?. Si asa ne-au facut numai rau mUEstii astia.

      Ștergere
    2. ORFAN DE UE
      Incearca in CSI. Acolo primesti tot ce vrei si ceva in plus.

      Ștergere
  28. Anonimatule de 17 si 08 ,,intarziat",daca ai citi obiectivele care stau la baza CSI nu difera de cele UE, ce poate fi insa cel mai convingator pentru mataluta este ca si cei de la Bruxelles, ca cei de la Moscova si-au bagat nasul in ale noastre, vezi referendumul trecut cu base. Nu este nici o diferenta, in loc de CSI zi UE, tot in genunchi, tot exploatati, tot colonie, tot cobai, tot saraci. Am scapat de dracul si am de dat de taica-su. Daca nu ai simtit asta pe pielea ta pana acuma, inseamna ca ai probleme de perceptie. Bine nu te mai faci.

    RăspundețiȘtergere
  29. Un anonim scria :

    "Pensiile se pot da inapoi pe baza legilor, iar acestea nu se fac atunci cand bate din picior orice mos. Apoi, trebuie facute cu rabdare si cu cap, din cele facute cu curul am vazut destui ani, de cand matrozul a devenit vataf tot cu voturilor prostilor. Cine se numara printre ei sa faca ciocul mic, altfel, pe langa muia luata de la scrofocalii, mai iau si altele." Domnilor, noi nu cerem legi noi, n-au decat sa-si bata capul si 10 ani pentru o lege noua a pensiilor militare. Iar pana se screm s-o faca si s-o aprobe, n-au decat sa aplice Legea 164/2001, care e foarte buna asa cum a fost elaborata si aplicata. Dar... mai trebuie si vointa. Ceea ce lui Ponta-i cam lipseste. Pana si-o ia in freza...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect spus "...asa cum a fost...", fiindca nu mai este. A fost abrogata, iar mortul de la groapa... Se recomanda documentare serioasa, apoi exprimare de opinii.

      Ștergere
  30. Ponta se teme ca vin rezervistii din teritoriu sa protesteze la Bucuresti. Ieri l-a pus pe Dusa sa dea o declaratie promitatoare, dar care nu-l angajeaza practic la nimic pe termen scurt, iar acum cateva ore i-a cerut lui Dogaru sa dea un comunicat prin care incearca sa calmeze spiritele mintind ca este aproape de rezolvarea doleantelor si indemnand doar la mitinguri pe plan local, care sa nu afecteze direct imaginea Guvernului. Dogaru toarna baliverna ca ar avea chiar si un fel de accept al FMI, in conditiile in care Ponta nici macar nu a vrut sa discute cu delegatia FMI despre introducerea in buget a sumei necesare efectuarii reparatiei pensiilor abuziv diminuate. Situatia este monitorizata atent de vicepremierul Oprea, inclusiv cu sprijinul serviciilor, si ori de cate ori se constata un pericol iminent de proteste sunt activati pe rand Dusa, Dogaru, Dobritoiu, Campeanu si altii, pentru a face promisiuni mincinoase care sa calmeze spiritele. Guvernul se teme de manifestatiile rezervistilor, pe care stie ca i-a inselat cu buna-stiinta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana sa declansam mitingul sa-i facem o vizita lui Dogaru la sediul SCMD si acolo de comun acord, tete a tete, sa stabilim impreuna, ce avem de facut si sa vedem o mai da cotita. Normal ca este necesar sa declansam mitingul cu participare din toata tara si daca conducerea scmd, recte dl dogaru, nu se ocupa de mobilizarea fortelor din teritoriu, ne ocupam noi sindicalistii. Facem un comitet ad hoc, elaboram documentele necesare , stabilim ziua sau zilele, locatiile si luam aprobare. Ce tot o zguduim si dam cu ,,EA" de pereti. DE MAINE LA TREABA, INCEPEM SA PICHETAM SEDIUL SCMD. Trebuie sa iasa pana la urma ceva.

      Ștergere
    2. Da' de unde le stii matale pe toate astea? Ti le-a spus soacra? Sau ti le-o fi soptit vreun oranjgutan, care te si "sponsorizeaza" cu c...t pe saturate?

      Ștergere
    3. Beleao de la 22:o9, le stiu de la MA-TA.

      Ștergere
  31. Atunci HAI PE EI , PE MAMA LOR !!! Ce , numai la alarma puteam sa fim in barem ? Propuneti o zi de miting , luati aprobarile necesare de la doctorul-primar si ii injuram ca la usa cortului ! Vorba multa , saracie maxima ... sau ne-am ramolit toti si ne inghesium doar la moaste si apa descantata ?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, aia de la inghesuiala e ma-ta...

      Ștergere
    2. Zau ? Atunci ce cauta certificatul tau de nastere la ea in mana ? Si nici numele de familie nu e acelasi cu al meu ... ai fost pana un 89 secretar de partid si acum te-ai dat cu biserica ? Tipic pentru mancatorii de cacat ....

      Ștergere
    3. ASTIA DOI ANONIMI 22:11 si 10:13 dupa cum posteaza ma face sa cred ca sunt niste dogarieni retardati care cum ataci cumva scmd-ul sar in sus cu injective sau sunt din cloaca scmd?. Unii din ei, daca te uiti la fata lor, seamana cu niste tarani parveniti pripasiti pe acolo dupa profituri.

      Ștergere
    4. scuze invective

      Ștergere
    5. Flesc! si tu. Cu bata-n balta.

      Ștergere
  32. Am citit de sus in jos toate comentariile.Daca nu as fi stiut ca stagiul militar obligatoriu s-a desfiintat,cu unele mici exceptii ,produsele oferite dau sentimentul unei jumatati de ora, timp liber la dispozitia "trupetelui",seara intr-un dormitor insalubru,dupa o zi de mars fortat,cu picioarele pline de bataturi si subsuorile duhnind a transpiratie.Sper sa nu fie Doamne fereste si doctori printre dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  33. CAND EI SE IMBOGATEAU, VOI UMILILOR CU GENERALII VOSTRI FUTEATI RACANII SI DESENATI HARTI DE JOACA. VA CALCATI IN PICIOARE SA AJUNGETI COLONEI . LA CE V-A FOLOSIT, CA SMECHERII AU ADUNAT BANI, IAR VOI ATI ADUNAT RAHAT. ASA VA TREBUIE. ARMATA ESTE SCUTUL MAFIEI POLITICE. SALUTATI MAFIA CU "AM ONOAREA SA VA SALUT"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nu faci parte dintre cei care au adunat rahat?.Daca raspunsul este nu, inseamna ca nu ai avut ce sa aduni, fiindca l-ai mancat.Pofta buna!

      Ștergere
  34. http://www.gov.ro/primul-ministru-victor-ponta-s-a-intalnit-la-palatul-victoria-cu-reprezentan-i-ai-fmi-bancii-mondiale-i-comisiei-europene__l1a119355.html

    " Reporter: Spuneţi-ne ce aţi discutat cu FMI despre pensiile militarilor şi dacă aţi discutat despre reducerea contribuţiilor pentru asigurările de sănătate ?
    Victor Ponta: Nu, pentru că nu era spaţiu anul acesta, ştiţi foarte bine lucrul acesta. Despre pensiile militarilor, ministrul Apărării trebuie să vină - e în discuţii cu sindicatele care îi reprezintă pe cei care au avut de pierdut în urma recalculării şi urmează să vină cu proiectul legislativ.
    Reporter: Următorul acord cu FMI pe ce durată îl estimaţi? 6 luni, un an, doi ani? Cât v-aţi dori să fie?
    Victor Ponta: Haideţi să-l terminăm pe acesta, să începem negocierile şi după aceea vedem pe ce termen este necesar. Da, o să discutăm cu ei când va fi momentul respectiv.
    Reporter: Deci cu pensiile militare aţi spus că va veni MApN cu un proiect.
    Victor Ponta: Va veni ministrul Apărării, după ce termină toate discuţiile, pentru că, am spus de multe ori, 90% dintre pensionarii militari au avut de câştigat în urma recalculării, cei 10% în mod nedrept au avut de pierdut, şi atunci trebuie găsită o soluţie prin care să nu-i afectezi pe cei 90%.
    Reporter: Dar FMI a fost de acord cu acest... Sau urmează să discutaţi la următoarea vizită?
    Victor Ponta: Nu am avut o evaluare. Când avem evaluarea, o discutăm.
    Reporter: Deci o să discutaţi DATA VIITOARE.
    Victor Ponta: SIGUR. "

    DECI ?!?!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. porc ca toti porcii!

      Ștergere
    2. D-le Daniel Craciun cum tolerati pe acest anonim de 07:50 sa va jigneasca?. Nu-l vedeti ca toate postarile cu luari de atitudine impotriva celor care ne-au mintit sunt periate de acest individ si nu face altceva decat sa ne jigneasca. Ma duce mintea ca este cineva din interiorul scmd-ului care are aceasta misiune. Ori ca critici puterea ori ca critici scmd-ul automat primesti replica cuvenita si cu acelesi epitete. Nu ar trebui sa incepem sa facem curatenie pe la acest scmd.

      Ștergere
  35. Ba nene chiar asa, 8000 de procurori numiti(sic),adica 2,5 procurori/ sat,comuna oras!?
    Sint ~ 2500/tara, poti sa-i numeri daca ai timp intrind pe situl Ministerului de justitie, care nu este ,,sicret" ca la armata efectivele.
    Da popi cati avem ghici?

    RăspundețiȘtergere
  36. ,,Reporter: Deci cu pensiile militare aţi spus că va veni MApN cu un proiect.
    Victor Ponta: Va veni ministrul Apărării, după ce termină toate discuţiile, pentru că, am spus de multe ori, 90% dintre pensionarii militari au avut de câştigat în urma recalculării, cei 10% în mod nedrept au avut de pierdut, şi atunci trebuie găsită o soluţie prin care să nu-i afectezi pe cei 90%."

    DLE PREMIER PONTA, SOLUTIA ESTE SIMPLA SI O STITI SI D-VSTRA, DAR NU VRETI SA O APLICATI CA SA REPARATI ABUZUL FACUT DE CEI DINAINTE AFLATI LA GUVERNARE,SE NUMESTE ORDONANTA DE URGENTA. SUNTETI DATORI SA O FACETI CA ATI PROMIS, APOI V-AU ALES SI IN FINAL VA DORITI GUVERNARE LUNGA. NU CRED CA VETI FACE GRESEALA SA NEGLIJATI ACESTE SOLICITARI LEGALE SI SA-I DATI SATISFACTIE LUI BASESCU PRIN SCURTAREA MANDATULUI DATORITA IESRII MASIVE IN STRADA A TUTUROR NEMULTUMITILOR.
    SI RABDAREA ARE LIMITE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa spuneti mai mult. Este clar. Nu va intereseaza decat banii, nu statutul. Pana si eu, un civil, mi-am dat seama. Fomistilor!

      Ștergere
    2. Bai civilule ce te f---e pe tina grija noastra a militarilor. Stai draku in banca ta si numai accesa aceste saituri. Normal ca oricine este furat de bani isi cere dreptul inapoi. Iar ca ordine in idei normal ca inainte cer banii si apoi statutul, idiotule. Iar FOMISTA E MA-TA. Nu ai avut, nu ai si nu vei avea niciodata banii mei, prostovane, atata timp cat am un busiines. RAMAI CIVIL !!!

      Ștergere
    3. Comnstatam prostie, atat! Si... ti-a dat ma-ta "busiines", cretinule? Mai bine iti spunea si ca, in cazul textului postat de tin, "numai" se scrie despartit. Expresia "...ca ordine in idei..." vine din limbajul desteptilor care au "busiines"?

      Ștergere
    4. Vorbeste idiotule in numele tau ca nu esti intruchiparea ,,tatal, fiul si sfantul duh" sa spui ,,constatam".
      Iar adverbul ,,numai" in contextul meu ,,numai accesa" este cu sens restrictiv si se scrie legat, agramatule. Nu vezi ca mananci litere ,,tin"" in loc de tine. Reciteste-ti capodopera si apoi fa-o publica, ai pretentii la altul.
      Esti acelasi KKT de om care l-am intalnit mai sus si cu ceva vreme in urma. AI SICTIR DEMAGOGULE.

      Ștergere
    5. Prostul asta de anonim 11:38, care face reguli pentru altii si-i sanctioneaza, MAI BINE SA-R UITA CUM SCRIE EL:,,Comnstatam...SI tin". Apoi poti critica. Lasa-i pe oameni sa-si exprime ideile.

      Ștergere
  37. ,,GLOATA "DIN STRADA A FOST IN STARE SA-L DEA JOS PE BOC CARE-L AVEA PE NASU IN SUFLET(BASE). CU PONTA ESTE SI MAI USOR DE REZOLVAT FIINDCA PUNE UMARUL SI BASE, CA DE-ABIA ASTEAPTA. AI GRIJA PONTA, SE POATE D-LE PONTA, SE POATE!FERITI-VA DE ,,GLOATA" DIN STRADA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa, zmeule, ca nu "arati" a face parte din "gloata" aia... Mai degraba pari a fi un profitor.

      Ștergere
    2. Ce faci anonimule il lingi in cur pe ponta. Da, un profitor de la scmd, ca tine. Ce te face sa crezi ca nu fac parte din gloata, esti de la secu, i-ai filat pe toti din gloatele care demonstrau la universitate. Apuca-te nene de treburi serioase lasa linsul de cururi si de saituri.

      Ștergere
  38. Discutie nas-fin:
    - “Bai Gabi, ce PULA MEA ai facut la ministerul ala de zbiara aia ca le-ai taiat pensiile militare?”
    - “Bai Victore, hai ca-ti explic. Erau 170 000 cu pensii militare. Trebuia sa facem o manevra sa despartim armata comunista de cea NATO! Asa ca le-am desfiintat pensiile militare. Am bagat o crestere la misto la 90% dintrei ei, dar i-am pacalit de i-am rupt ca au pensii civile acum si o sa moara cu ele inghetate. Adica recuperam cresterea aia de moment prin neindexare cu rata inflatiei, am recuperat-o deja! Aia cu ele scazute sunt papagalii care au apucat sa intre in NATO. Sunt 30 000, nu conteaza la vot!”
    - “Asa, si cu activii, ba Gabi? Toti in NATO au pensii militare, doar ai nostri nu”!
    - “Pai aici e smenul, Victore! Urmeaza o noua lege a pensiilor militare! Care se aplica doar pentru viitor! Adica pentru activi! Asa am scapat de toti aia 170 000 de comunisti si gata!”
    -” Buna schema, Gabi! Dar cu aia 30 000 de papagali care au apucat sa intre in NATO, ce faceti?”
    -”Da-i in PULA MEA, ba Victore! Ce noi i-am pus sa intre in NATO?”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa o sa-l pacaleasca si pe Antonescu, ca sta asta si se uita in gura lui Ponta de parca acum a cazut din cer!

      Ștergere
    2. Ce sa-l pacaleasca ca deja l-a pacalit. Este un naiv. In afara de logoree nu are nimic. Si-au dat seama si ,,greii" din PNL. Vor sa-l schimbe sa nu mai puna botul la presedintie. Asta isi doreste si Ponta, il lucreaza din umbra. Uitati ca ete produsul lui Nastase ca si Oprea, de aceea s-au incuscrit.

      Ștergere
  39. MARELE ACTOR EMIL HOSSU, AFIRMA:
    NU POTI IUBI PE ACEL CARE NU IUBESTE PE NIMENI ! SE REFEREA LA BISNITARUL BASESCU
    CA SA IL PARAFRAZEZ:
    NU POTI AVEA INCREDERE IN CEL CARE TE MINTE CU NERUSINARE DE 9 LUNI!!!
    AJUNGE PONTA , AJUNGE DOGARU, NE-ATI PROSTITI DESTUL. NU MAI ARE ROST SA ACHIT COTIZATIA DE FRAIER LA SCMD.

    RăspundețiȘtergere
  40. Domnilor, trebuie ,,schimbati" baietii aia de pazesc ,, LEU"., au degerat de tot saracii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dogarule da adunarea la biroul operativ si la cel director si valea la statuia ,,LEU" si schimba-i pe cei care-i prostesti. Si asa a-ti lancezit acolo toti la caldurica.

      Ștergere
  41. Ultima ora: Dusa merge in vizita la un batalion din Craiova si are dispozitie de la Ponta sa dea noi asigurari mincinoase filialei SCMD locale ca va promova o noua lege, doar ca sa calmeze spiritele si sa amane protestele. Va evita pe cat posibil chestiunea ordonantelor, iar daca va fi strans cu usa va declara ca va informa premierul despre aceasta solicitare.

    RăspundețiȘtergere
  42. Am avut multa rabdare si am citit toate comentariile. Multa dezbinare,mesaje jignitoare,pareri pro si contra USL etc.Tacerea conduceri SCMD este suspecta si produce toate aceste reactii.Nu pot intelege de ce dl.Dogaru nu discuta clar,cu termene precise cu actualul ministru al apararii.Senzatia ca suntem dusi cu vorba este accentuata si duce la acumularea de URA.Niciodata nu mi-am facut sperante prea mari vizavi de noii guvernanti,dar nu pot accepta la nesfarsit umilinta si bataia lor de joc.Sunt decis sa sprijin orice demers ferm al conducerii SCMD pentru rezolvarea rapida si corecta a problemelor noastre ( desi am pensia majorata cu 78 ron).Pentru cei care sunt de buna credinta si posteaza comentarii ar trebui sa iesiti de sub mantia anonimatului. Cu respect,lt.cdor.(R)Petrica Catalin

    RăspundețiȘtergere
  43. Trebuie sa intelegeti ca acest site nu este numai pentru a elogia pe unii si pe alti cit de bine ne conduc si cit de bine ne este noua .Intradevar foarte multii care scriu au acumulat URA ,DEZBINARE cum spuneti dumneavoastra pentru ca la unii dintre noi ni sa bagat mina in buzunar ,si de un an si ceva ne luptam fie prin instanta fie prin sindicat sa se repare acest furt comis de unii care acum ne dau lectii la televizor cit de bine am duso cit au fost iei la guvernare .Pacat ca datorita unor vicii de procedura am ajuns sa ii vedem atit in parlament cit si in guvern ,si atunci noi ce am votat ? Disperarea este atit de mare prin faptul ca sintem mintiti in continuare ,ca se fac promisiuni la colt de strada ,in metrou in tranvai mai are sa faca aceste promisiuni ca va rezolva situatia PDL cind va ajunge la guvernare . Vreau sa intreb daca imi poate raspunde cineva daca domnul Dogaru ne mai reprezinta ca nu mai stiu nimic de dinsul ,nu mai apare pe nicaieri a fost numit cumva consilier al lui Dusa pe probleme de sindicat sau face anticamera la Dusa sa rezolve problemele noastre .Cu respect un urator de la ura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da a fost in anticamera lui Dusa, dar dupa lungi asteptari l-a taiat cacarea si acolo unde s-a dus ca omul, s-a infruptat si din ,,EL". Nu mai poate iesi ca are mainile murdare si murdareste clanta. Asta este motivul de nu-l mai vedeti... pe sticla, o sa-l vedeti in cloroform la Antipa, dar... in sticla.

      Ștergere
  44. E oficial
    Guvernul măreşte salariile inspectorilor ANI chiar şi cu 4.000 de lei
    Acasă » Actualitate
    SUME IMENSE SE ALOCA CA SIMBRIE PENTRU "LATRAII BASISTI".
    Guvernul măreşte salariile inspectorilor ANI chiar şi cu 4.000 de lei
    Şeful ANI, Horia Georgescu
    Vicepremierul Daniel Chiţoiu a declarat, miercuri, că atribuţiile ANI au fost extinse şi la stabilirea conflictului de interese în privinţa absorbţiei de fonduri europene, inspectorii ANI fiind salarizaţi pe "model european", la nivelul inspectorilor de concurenţă.
    Astfel, salariilor inspectorilor ANI sunt majorate cu sume exorbitante pentru România în sistemul bugetar, cuprinse între 2.000 şi 4.000 de lei
    Solicitat să comenteze creşterea salariilor inspectorilor ANI cu sume cuprinse între 2.000 şi 4.000 de lei, Chiţoiu a precizat: "Atribuţiile ANI, în baza unui memorandum prezentat azi în Guvern de către preşedintele Autoritatea pentru Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP), au fost extinse şi vor prelua şi atribuţiile de prevenire şi de stabilire a conflictului de interese în ceea ce priveşte absorbţia de fonduri europene".
    "De asemenea, nivelul de salarizare a inspectorilor ANI s-a făcut pe model european la nivelul inspectorilor de concurenţă", a adăugat Chiţoiu.
    Guvernul a decis, prin ordonanţă de urgenţă, să majoreze salariul brut al inspectorilor Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), cu sume cuprinse între 2.000 lei şi 4.000 lei, conform informaţiilor obţinute de Mediafax. Ordonanţa a fost aprobată în şedinţa de miercuri a Guvernului.
    "Agenţia Naţională de Integritate funcţionează în prezent cu un număr de doar 26 inspectori de integritate cu funcţii de execuţie, al căror salariu mediu net este de 2.567 lei, în condiţiile în care atribuţiile acestora sunt multiple. Numărul redus de inspectori şi lipsa de motivare salarială constituie elemente care pot afecta eficienţa acestei instituţii", declaraseră surse oficiale pentru Mediafax.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaaaaaaaaaaaaaaa SUNTEM NEBUNI?????????!?! AUZITI FRATILOR: Guvernul măreşte salariile inspectorilor ANI chiar şi cu 4.000 de lei. ASTIA AU APROBARE DE LA FMI???????????????.
      Baaaaaaaaaaaaaaaa SUNTEM PROSTITI PE FATA.
      TREZITI-VA HAIDETI LA LUPTA. ACUM ORI NICIODATA.

      Ștergere
    2. Nu pot baaa ca sunt obosit de la coada la tigai si ma dor salele de la imbulzeala pentru aghiasma .... si inca ceva - eu sunt plotoner si am 4500 lei pensia ... hahahaaaa ....

      Ștergere
  45. DORESC SA FIU COMBATUT EU SI ACEST CAMARAD CARE POSTEAZA SI AVEM PENSII TAIATE CU 39% ATAT DE LA PDL CAT SI DE LA USL
    Gourkha says:
    Ianuarie 31, 2013 at 3:20 pm
    In atentia tuturor celor cu pensii micsorate! Primul si singurul conflict avut de mine cu SCMD a fost acela in care am atras atentia ca multi lideri ai SCMD au ca prioritate principala in negocieri, o ordonanta de urgenta (alt act normativ), care sa permita cumulul pensiei cu salariul, nicidecum intregirea pensiilor celor care le au diminuate. Intregirea pensiilor celor care le au diminuate, a cazut astfel, in cadrul negocierilor undeva pe planul al II-lea, amintita in treacat si la amestec cu alte solicitari (multe neavand de-a face cu militarii) pe langa revendicarea devenita principala care este aceea de a cumula pensia cu un alt salariu la stat si nu reintregirea pensiilor diminuate.
    De aici, intreaga harababura! Ultimul comunicat al conducerii SCMD demonstreaza inca o data ca unii din negociatorii SCMD sunt “sforari” ai vechilor generatii care au in realitate pensii majorate si oriunde ei isi apara in primul rand propriul interes si care este acordarea posibilitatii de a lucra in continuare la stat, respectiv de a cumula pensia majorata cu inca un salariu la stat. Foarte bine, dar nu aceasta cerere trebuie sa constituie prioritatea nr. 1 a membrilor SCMD, ci reintregirea pensiilor diminuate. In acest mod de abordare, reintregirea pensiilor diminuate a devenit o solicitare de rangul 2, amintita mai pe la coada revendicarilor si probabil ca si uitata in multe negocieri.
    Iar cand intr-o negociere, nu poti prioritiza revendicarile in ordinea importantei lor si ceri si pe mama si pe tata si pe soacra, nu obtii nimic.
    Dau extras: “Sustinem, fata de dl. ministru Dusa, care a fost insarcinat de Premier, sa gestioneze si sa gasesca solutii in criza pensiilor militare, ca este urgent necesar sa se adopte doua OUG care vor facilita reintoarcerea noastra la statutul de pensionar militar de stat”:
    I. Ordonanta prin care ni se restituie noua, tuturor, dar si pensionarilor civili, dreptul neingradit la munca, pana la varsta de 65 de ani.
    II. Ordonanta prin care solicitam inlaturarea revenirea celor loviti abuziv de legislatia Basescu – Boc- Oprea- Blaga – Seitan – Ialomitianu, la un cuantum identic cu acel al ultimei pensii militare din dec. 2010.
    III. Proiectul Legii pensiilor militare de Stat (Legea Dobritoiu-Dusa), elaborat in aceleasi conditii, de noi toti, vizeaza reconexarea noastra, a tuturor la statutul de pensionar militar de stat si de rezervist cu toate drepturile.
    Ori ordinea fireasca a revendicarilor ar fi trebuie sa fie II, III, I – mai ales ca pct. I nu ii priveste neaparat pe militari, ci pe toti cetatenii pensionati si prin urmare ca reprezentanti ai rezervistilor nu te poti erija sa actionezi si in numele a cca. 5-5 milioane de pensionari non-militari.

    RăspundețiȘtergere
  46. DECI BUBA PRINCIPALA A CELOR CARE AU EMIS ACEL COMUNICAT NU ESTE REINTREGIREA PENSIILOR DIMINUATE, CI CUMULUL PENSIEI MAJORATE CU INCA UN SALARIU. FOARTE SIMPLU, TI-A CRESCU PENSIA CU 30%, NU ESTE DIMINUATA, NU MAI CONTEAZA CA NU ESTE MILITARA, URGENTA FIIND POSIBILITATEA DE CUMUL PENSIE-SALARIU, CELELALTE REVENDICARI POT SA MAI ASTEPTE 4 ANI!
    SI ATUNCI, CA REPREZENTANT AL PUTERII STAI SI TE UITI LA PRIMA REVENDICARE CARE DEVINE ASTFEL SI CEA MAI IMPORTANTA SI TRAGI CONCLUZII. CONCLUZIA FIREASCA ESTE CA SATISFACEREA PRIMEI REVENDICARI ESTE URGENTA NR. 1 SI CELELALTE 2 MAI POT ASTEPTA! INSA MAI ESTE O CONCLUZIE: PE NEGOCIATORII SCMD II CAM DOARE IN COT LA PRIORITIZAREA REVENDICARILOR SI DE CEI CU PENSII DIMINUATE SI DE LEGEA PENSIILOR MILITARE! ALTFEL NU SE EXPLICA DE AU TRECUT PE PRIMUL LOC O REVENDICARE CARE AR TREBUI SA FIE SECUNDARA PENTRU MILITARI, FIIND SPECIFICA IN REALITATE TUTUROR PENSIONARILOR, NU NUMAI CELOR PROVENITI DIN ARMATA.
    In completarea celor afirmate. Unul din vechii lideri ai SCMD, mi-a adus aminte ca SCMD s-a infiintat avand ca baza de sustinere abrogarea L. 329/2009 care interzicea cumulul pensiei cu salariul. Practic totul este explicabil, aceasta a fost inainte de desfiintarea pensiilor militare si de diminuarea lor. Ori dupa 4 ani, ca negociator al SCMD sa sustii in continuare ca prima revendicare trebuie sa fi tot cumulul pensiei cu salariul in conditiile in care majoritatea membrilor SCMD de dupa 2012 au pensii taiate, iar revendicarea nr. 1 ar trebui sa fie reintregirea acestora, explica tot ce se intampla. Cei cu pensii diminuate sunt buni doar de plata a cotizatiilor, dar la prioritizarea revendicarilor, sunt de mai pe la coada, asa de umplutura! Am demonstrat, evidentiind ordinea revendicarilor.
    In acest context, au aparut divergente in SCMD. Sunt filiale intregi cu membri cu pensii taiate, insa negociatori de frunte ai SCMD cer in primul rand posibilitatea de cumul a pensiei cu salariul. Sunt insa si filiale intregi cu membri cu pensii majorate si acestea negociaza doar cumulul pensiei cu salariul. De aceea, s-au izolat filiale cum ar fi cele din Muntenia, Brasovul, Suceava etc. – unde cei mai multi membri au pensii diminuate. In acest ritm, SCMD se va sparge in 2 (s-a spart de fapt): cei cu pensii diminuate (majoritari) intr-o tabara, iar ceilalti interesati doar de cumulul pensiei cu salariul, in tabara cealalta. Ultima tabara practic se autodesfiinteaza. Si asa este si la ANCMRR!
    Solutia este ca cei cu pensii diminuate sa ne regrupam in jurul acelor lideri care au ca prima revendicare, reintregirea pensiilor diminuate si care de cateva saptamani trag continuu semnale de alarma si au expus ceea ce doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti perfecta dreptate. In plus, acesti Dogaru, Pricina, Apostol si ceilalti nu sunt decit niste trepadusi, care doar militari nu au fost. Zicea Dogaru cu gura lui, ca s-au cheltuit 5 miliarde de lei vechi cu avocatii, adica cam 120.000 Euro. Rezultatele se vad...Nu mai vorbim de cit s-a furat la nivel CD al sindicatului. Amintiti-va de cauciucurile luate si de alte cheltuieli aiurea facute in acesti ani. Niste golani cu latzosul ala in frunte!

      Ștergere
  47. ALO, organelor abilitate de control la nivel guvernamental, statal si ministerial, recte DNA, CFI, Curtea de conturi, etc. nu dati iama la SCMD sa contolati daca sunt facute furaciuni?. Ca prea multa lume cunoaste amanunte de modul cum au fost gestionati banii sindicalistilor. Aveti motiv sa-i astupati gura dogarului si acolitilor lui. Poate SCMD este un nou SAFI, CARITAS SAU FNI si noi nu stim?

    RăspundețiȘtergere
  48. Nene Iancule noi cu cine mai votam ca astia ne-au tras-o sau ne-a tras in teapa .Auzi sa iti dea inapoi ce ti-au furat trebuie sa aprobe FMI , CIA , Parlamentul Europem ,dupa ce dracu legi ne ghidam de sintem atit de inportanti pentru unii . Problema mare este, ca sintem dezbinatii si se incearca din ce in ce mai mult acest lucru ,noi contam numai ca un mic procent atunci cind au nevoie .Anunt de ultima ora Stroie isi da demisia daca nu se rezolva saracia din interne .Saracie este numai la unii ,jandarmii de unde dracu au de toate ,ca masinile lor se ved peste tot plus ,plus dotarea pe care o au cred ca nici aia de la NASA nu o au .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PENTRU PENSIILE DE LA M.A.I. , S-A ALOCAT CU 6% MAI PUTIN IN BUGETUL PE 2013, DEOARECE MEDIA DE VARSTA DE LA PENSIONARII MAI ESTE DE 62 DE ANI, INSA BANI AU AVUT SA CUMPERE TOVARASUL BISNITAR SECURIST, GUVERNATORUL TRAIAN BASESCU, DE 82 DE MILIOANE DE EURO , MATERIALE DE INABUSIT "REVOLTE POPULARE".
      GESTAPOUL ROMAN-JANDARMERIA BATE MAI TARE CA VANTUL.

      Ștergere
  49. cornel says:
    Ianuarie 30, 2013 at 11:40 am
    Dacă urmărim atent toate declaratiile, ambilor ministri, din mai-2012 incoace, o să constatăm că au creat o grămadă de colective de lucru care au făcut NIMIC. D-lor problema e f. simplă.VRETI SAU NU . Dacă nu -spuneti, iar dacă da – faceti. Incepeti cu indreptarea nedreptătii, imediat, după care aveti timp s-o frigeti cu noua lege. Desi, eu nu pricep de ce nu reveniti la vechea – una mai buna nu o să puteti face- la care să adăugati un singur articol referitor la cei cu pensiile mărite: Cine vrea să rămână cu pensia recalculată de HOTUL DE OPREA – să poată opta pentru asta și să treacă efectiv pe legea civilă (absolut toate drepturile să le fie transferate la casele de pensii judetene) – fără ai fi afectat dreptul, doar, la gradul militar. Ce dracu o tot frecati cu colectivele de lucru? Ce caută civilii care nu au nici o treabă cu milităria in aceste colective? Doar ca să poată inflama opinia publică?
    Nu mai cred.M-am saturat de cand astept.Cred ca trebuie sa facem cat mai multi cum si-a propus colegul nostru.Sa ne legam de gardul de la guvern cu lanturi.
    costachel says:
    Ianuarie 30, 2013 at 1:07 pm
    Subscriu la cele afirmate de cornel says. O simpla HG. privind masuri urgente reparatorii pentru pensionarii militari cu pensii diminuate in urma recalcularii, apoi puteti face tot felul de comisii , colective de lucru , etc.Dar nu este vointa . Exista doar promisiuni mincinoase de care ne-am saturat! Macar spuneti odata ca nu doriti aceasta reparatie si gata, nu ne mai aburiti!

    RăspundețiȘtergere
  50. Mult zgomot pentru nimic ! Sau cum va place !

    RăspundețiȘtergere
  51. DORESC DIN SUFLET TUTUROR BLESTEMATILOR CARE NE-AU TAIAT DREPTURILE LEGALE DE PENSIE SI NE DUC CU PRESUL PROMISIUNILOR DESARTE, SA AIBA SOARTA ACESTUI JUDECATOR.
    NU STIU CE SENTINTE A DAT PE SPETA PENSIILOR MILITARE , DAR VAD CA BUNUL DUMNEZEU NU DOARME.
    Un judecător din Suceava are nevoie de ajutorul tău
    Dumitrescu Iulius-Cezar este judecător la Curtea de Apel Suceava. În anul 2006 a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier numită astrocitom fibrilar grad II. După mai multe tratamente s-a vindecat, însă cinci ani mai târziu, boala a recidivat.
    Un judecător din Suceava are nevoie de ajutorul tău
    Redăm povestea lui Dumitrescu Iulius-Cezar. Detalii puteţi găsi şi pe neagurodica.blogspot.ro.
    Am urmat apoi tratament oncologic la Spitalul Fundeni, si anume 27 de sedinte de radioterapie. Timp de 4 ani m-am simtit bine, mi-am reluat serviciul, am sustinut 2 examene de promovare, atat la Tribunalul Suceava cat si la Curtea de Apel Suceava. Viata si-a reluat cursul firesc. Am fost foarte fericit cand am aflat ca sotia mea este insarcinata si ca ne-a binecuvantat Dumnezeu cu un copil. Dar la scurt timp fericirea mi-a fost umbrita de o veste cumplita: RECIDIVA TUMORALA. A trebuit sa trec din nou prin acelasi calvar, dar de aceasta data s-a adaugat si un tratament de 9 luni de chimioterapie. Rezultatul biopsiei dadea o veste si mai urata, tumora evoluase in grad: Oligoastrocitom anaplazic gr. III. Am reusit sa trec totusi cu ajutorul familiei, prietenilor, colegilor mei si peste aceasta cumpana a vietii. Pe 25 aprilie 2011 mi s-a nascut baietelul meu Tiberiu si de atunci am simtit ca traiesc din nou. ...Dar boala nu mi-a dat un ragaz prea lung. Atunci cand copilul meu a implinit un an si 9 luni, in loc sa ma bucur de acest eveniment am primit pentru a 3-a oara o veste cumplita. Aparitia unei noi tumori INOPERABILE, care necesita de urgenta efectuarea unui tratament oncologic performant, tratament ce poate fi efectuat aici in tara doar la Clinica Gral. Tratamentul este foarte costisitor si pe aceasta cale apelez la ajutorul dumneavoastra.
    Stimati colegi din toata tara, ajutati-ma va rog sa inving aceasta boala cumplita, sa lupt pentru copilul meu care este viata mea. Ajutati-ma sa fiu sanatos, sa ma bucur de orice clipa petrecuta alaturi de Tiberiu si de sotia mea, sa-mi vad copilul crescand, sa-l duc la scoala, sa-l vad cum devine om.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In general nu ma bucur de raul unui semen de-al meu . Ca sa vada si acest om ce inseamna umilinta ridicata la rang de lege il sfatuiesc sa mearga la dementul demis si sa-l roage pe acest nemernic sa-l ajute ! Si el l-a ajutat sa-si bata joc de noi si nu numai ... personal ii doresc insanatosire si sper sa inteleaga faptul ca nu exista nimic in viata care sa nu fie platit !!!!

      Ștergere
  52. Răspunsul ministrului Dușa dat astăzi reprezentanţlor militarilor în rezervă la Craiova cam lămurește apele.
    1.În ceea ce priveşte emiterea unei Ordonanţe de Urgenţă pentru aducerea pensiilor celor cărora le-a scăzut la cuantumul din 2010, acest obiectiv nu face obiectul activităţii domniei sale, deoarece ” până nu clarifici legislativ problema pensiilor, restul sunt cârpeli” ;
    2.Importantă este realizarea unei Legi corespunzătoare, a unui cadrul legislativ fundamentat juridic şi aplicat corespunzător în ceea ce priveşte pensiile militare, obiectiv care deja a fost iniţiat. În acest sens o comisie a ministerului va lucra împreună cu specialişti din Ministerul Muncii pentru realizarea unui proiect de lege care în momentul în care va fi finalizat va fi supus dezbaterii asociaţiilor pensionarilor militari;
    3.Acest proces este programat pentru această sesiune parlamentară, având prevăzute fondurile necesare acestui proiect;
    4.În ceea ce priveşte proiectul de lege iniţiat de domnului Dobriţoiu, prin comisia condusă de doamna Simona Sîrbu, domnul ministru Duşa a menţionat că are în vedere acel proiect se va concentra pe un proiect la care va coopera cu ministerul muncii;
    5.Va continua auditul pentru verificarea unor aspecte din activitatea Ministerului şi structurilor acestuia pentru a vedea în ce măsură şi unde trebuie acţionat. Nu se poate hazarda în declaraţii vizavi de un aspect sau altul până nu cunoaşte situaţia în profunzime.”

    Iata raspunsul lui Dusa, la intrebarea privind Hotararea de guvern.Comunicatele date de Dogaru pe blog cu ” suntem in contact, avem promisiuni, ducem tratative sunt abureli. El urmareste sa ii bage pe Pricina si Nastase prin minister si sa obtina revenirea la L329, ca sa poata activa iarasi consilier al cate unui senatror. Are promisiune de la Sorin Rosca Stanescu. Nu a discutat si nu i-a promis nimeni ca se va da HG pentru revenirea pensiilor la cuantumul din 2010. Daca vreti dovada, cititi aici ce a declarat Dusa la Craiova in clar:
    În ceea ce priveşte emiterea unei Ordonanţe de Urgenţă pentru aducerea pensiilor celor cărora le-a scăzut la cuantumul din 2010, acest obiectiv nu face obiectul activităţii domniei sale, deoarece ” până nu clarifici legislativ problema pensiilor, restul sunt cârpeli” ;
    http://www.in-cuiul-catarii.info/2013/01/31/la-craiova-se-limpezesc-apele-2864

    RăspundețiȘtergere
  53. DECIZIE Nr. 871 din 25 iunie 2010
    referitoare la obiectia de neconstitutionalitate a dispozitiilor Legii privind stabilirea unor masuri în domeniul pensiilor
    ACT EMIS DE: CURTEA CONSTITUTIONALA
    ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL NR. 433 din 28 iunie 2010
    OPINIE SEPARATĂ
    Socotim că nu numai prevederile art. 1 lit. c) din Legea privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor sunt neconstituţionale, ci întreaga lege, întrucât încalcă dispoziţii şi principii prevăzute de Constituţia României. Nu vom repeta argumentele aduse soluţiei de neconstituţionalitate privind pensiile magistraţilor, ci ne vom opri în mod special asupra încălcării art. 15 alin. (2) din Constituţie.Astfel, prevederile art. 1-5 şi art. 12 din lege încalcă dispoziţiile art. 15 alin. (2) din Constituţie, care consacră principiul neretroactivitătii legii.Potrivit art. 15 alin. (2) din Constituţie „legea dispune numai pentru viitor, cu excepţia legii penale sau contravenţionale noi favorabile". Aşadar, o lege se aplică, cum spune autorul sesizării, situaţiilor născute numai după adoptarea ei, exercitându-şi acţiunea asupra faptelor care se vor produce ulterior intrării sale în vigoare, nu şi situaţiilor anterioare, trecute (factopraeterita), cu toate efectele care s-au produs şi se produc în timp, datorită situaţiei create la acel moment. Or, aplicarea în timp a unei legi este guvernată de principiul neretroactivitătii legii noi. Pensiile speciale au fost stabilite, aşadar, în baza legilor adoptate în domeniul pensiilor, pe anumite categorii socio-profesionale, şi sunt derogatorii de la dreptul comun. Aceste legi se aplică situaţiilor juridice constituite, modificate şi stinse în temeiul reglementărilor lor, în baza cărora s-au creat efecte juridice definitive, revenind statului obligaţia de a executa în timp (obligaţii succesive) plata pensiilor. Aşadar, obligativitatea recalculării tuturor pensiilor speciale acordate sub incidenţa prevederilor legale anterioare prin intrarea în vigoare a Legii privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor este neconstituţională.Pensiile speciale care se află în plată constituie drepturi câştigate ce nu pot fi recalculate în baza unei legi noi, neputând fi nici modificate, întrucât legea s-ar aplica retroactiv.Pensiile militare de stat, pensiile de stat ale poliţiştilor şi ale funcţionarilor publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciarelor, pensiile de serviciu ale judecătorilor, procurorilor, judecătorilor, respectiv magistraţilor asistenţi ai Curţii Constituţionale, pensiile de serviciu ale personalului auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor de pe lângă acestea, pensiile de serviciu ale personalului diplomatic şi consular, pensiile de serviciu ale funcţionarilor publici parlamentari, pensiile de serviciu ale deputaţilor şi senatorilor, pensiile de serviciu ale personalului aeronautic civil, navigant, profesionist din aviaţia civilă, pensiile de serviciu ale personalului Curţii de Conturi aflate în plată sunt stabilite sub imperiul legislaţiei anterioare.

    RăspundețiȘtergere
  54. Aşadar, prin această lege are loc o modificare a regimului juridic al pensiilor speciale stabilite în baza legilor anterioare, ajungându-se să se încalce chiar substanţa dreptului la pensie.In acest sens, prin Decizia nr. 375/2005 a Curţii Constituţionale s-a stabilit că „noile reglementări nu pot fi aplicate cu efecte retroactive, respectiv în privinţa cuantumului pensiilor anterior stabilite, ci numai pentru viitor, începând cu data intrării în vigoare a acestora". In acelaşi sens s-a pronunţat Curtea Constituţională şi prin Decizia nr. 57/2006 care prevede că „condiţiile de exercitare a dreptului la pensie şi la alte forme de asistenţă socială se stabilesc prin lege şi, prin urmare, este dreptul exclusiv al legiuitorului de a modifica sau completa legislaţia în materie şi de a stabili data de la care operează recalcularea, însă orice prevedere nouă poate fi aplicată numai de la data intrării sale în vigoare, pentru a respecta principiul neretroactivitătii legii, consacrat de art. 15 alin. (2) din Constituţie".De asemenea, prin Decizia nr. 120/2007, Curtea a reţinut că „operaţiunea de recalculare priveşte în mod inevitabil trecutul, pentru că stagiul de cotizare a fost realizat în trecut, dar se efectuează doar după data intrării în vigoare a ordonanţei şi are efecte numai pentru viitor, pensia recalculată intrând în plată numai de la data emiterii deciziei. In cazurile în care din recalculare rezultă un cuantum mai mare al pensiei, se va plăti acesta, iar dacă noul cuantum rezultat este mai mic, se va acorda în continuare pensia anterior stabilită şi aflată în plată, fără a se aduce vreo atingere drepturilor legal câştigate anterior".In concluzie, şi numai sub acest aspect, având în vedere faptul că actualele pensii speciale au fost legal stabilite şi calculate în baza unor legi în vigoare la data respectivă, recalcularea lor duce la încălcarea principiului neretroactivităţii legii - regulă imperativă - prevăzut de art. 15 alin. (2) din Constituţia României.
    Judecător, prof. univ. dr. Aspazia Cojocaru

    RăspundețiȘtergere
  55. iata ce spunea pe 14 ianuarie domnul Dogaru: " Presedintele SCMD afirma ca tot ceea ce trebuie facut la nivelul celor doua ministere - MApN si MAI - este pe cale sa se infaptuiasca." .Ne garanta domnul Dogaru ca are situatia sub control, cei doi ministri de interne si al apararii, lucreaza pentru domnia sa... astazi am aflat ce inseamna asta. Intrebare: PE CINE MINTEA DOGARU SI DE CE ?
    Asa ne trebuie daca stam cuminti si linistiti de 9 luni....deja au tupeu sa ne spuna in fata ca nici nu se mai pune problema vreunei ordonante de guvern reparatorie!!! Dar ordonanta initiata de dl. ministru Dobritoiu a facut obiectul activitatii sale?! Bravo domnilor guvernanti ! Asa trebuia sa ne spuneti acum doua luni,nu aburelile de campanie pentru care v-am sprijinit si pentru care stati frumusel acum cocotati in jilturi!
    Iar noi nu suntem barbati! Cu disciplina noastra suntem scuipati zilnic in fata! Pina la urma tot strada va rezolva problemele. Doar rezolvarea ineficientei masurilor sindicale si a lipsei sinergiei actionale curajoase ne vor aduce in prim-planul intentiilor politice.Pina atunci ne meritam soarta!

    RăspundețiȘtergere
  56. Stimati colegii vad ca onor conducerea sindicatului a inceput sa restrictioneze publicarea de comentarii la articolele postate de catre iei ,oare de ce ? Vor numai laude pentru ceea ce posteaza la ce se asteapta pentru activitatea sindicala pe care o desfasoara care se apropie de zero. Tot ne abureste prin reprezentantii lor din judete ca sa intilnit cu Dusa ,ca au primit un raspuns evaziv ,deci nimic concret la ultima vizita la Craiova .Nu asa rezolvam problema la colt de strada ,pe picior sau la vre-o taiere de panglica .Cred ca ultima solutie este organizarea unui miting in fata guvernului pentru a le aduce aminte ca au promis ceva .

    RăspundețiȘtergere
  57. Au mai fost si ,,revolutionarii" , acum trei saptamaniin Piata Victoriei, eu cred ca trebuie mers la CEDO.

    RăspundețiȘtergere
  58. Dati drumul la postarea libera si la dialog stimati functionari scmd sa ne varsam ura pe aceasta cale ca altfel vom ajunge sa o varsam la sediul din Bdul Poligrafiei nr.4 sector 1. NU VA JUCATI CU NOI,PAHARUL ESTE PLIN. Si asa parca s-a hotarat sa fiti pichetai si voi.

    RăspundețiȘtergere
  59. Dle anonim de 22:28 faceti-ne sa intelegem, materialul postat este semnat de Dna jud.Aspazia C. sau este un dialog al dansei cu un reporter?. De unde-l aveti? sau unde l-ati gasit?.

    RăspundețiȘtergere
  60. La sediul SCMD se dau ajutoare, faina, ulei, zahar, orez,s.a. alimente de baza, pe tabel. Sa aveti legitimatia de sindicalist vizata la zi, asupra dvstra. Pot primi si cei care nu au achitat cotizatia pe anul in curs. Nu fac obiectul cei care s-au pensionat cu Lg.263 si cei cu pensiile taiate. In concluzie primesc toti cei care pe revizuire au pensiile marite!. Programul de distributii este non stop.Precizm ca trebuie sa aveti mijloace de transport, portbagaje,carucioare pliabile, saci de rafie si pungi de plastic cu inscriptia SCMD, pentru a nu fi confudati.Pentru amanunte controlati pagina principala SCMD sau luati legatura telefonica direct cu presedintele formatiunii, dl Dogaru. Sa va feriti sa primiti MUMU, el e valabil numai in natura,in caz contrar e considerat mita.

    RăspundețiȘtergere
  61. Hai ca fu tare asta cu ajutoare ,alt ceva nu se mai da, ca la cite cominicate apar pe acest site sintem satui .In fiecare zi se intilnesc cu cineva din guvern si le spun doleantele noastre de au inceput saracii sa fuga de noi .Presimt eu ca tot vicepremierul Oprea ne rezolva situatia conform sloganului din campanie la o cina de taina cu finul Ponta .Voi chiar mai credeti in promisiuni deasta inainte de ceva ,ziceti mersi ca izmenarul oprea tace din gura ,o coace el de ceva ca nu prea se afiseaza cu finul ponta ,este detasat la bufetul parlamentului sa calculeze gramajul portiilor de mincare ca acolo se pricepe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este bine sa mergem "dupa folclor":
      - Oprea a botezat pe fiul lui Ponta, deci fiul este finul lui Oprea;
      - deci Ponta, premierul este cumatru cu Oprea, vicepremierul.
      Mai, mai, mai!

      Ștergere
  62. office@forumul-social.ro
    ’ Drepturile nu se dau, ele se castiga”.In ziua de 13 Martie 2013 in cadul Zilelor Europene de Actiune vor avea loc greve si demonstrantii impotriva masurilor de austeritate ,in toate tarile europene . In ziua de 14 Martie 2013, cu ocazia Summit-ului de Primavara al Uniunii Europene , se va organiza la Bruxelles o demonstratie Pan- Europeana de protest unde participantii din toate tarile europene vor solicita conducerii Uniunii Europene si Consiliului Europei luarea de masuri urgente anticriza si de respectare a democratiei si drepturilor sociale.

    RăspundețiȘtergere
  63. De la astia,fie PDL,PPDD sau USL, nu se primeste ci se ia.Revolutionarii au luat.Noi dece nu suntem in stare sa luam?Prieteni astept un raspuns de la voi.

    RăspundețiȘtergere
  64. Azi dimineata premierul ponta suparat nevoie mare a facut, la TV, tot poporul MASOCHISTI. Ii reproduc din Dex definitia: ,,MASOCHÍSM s. n. 1. perversiune sexuală constând în a căuta plăcerea în suferințe fizice și morale produse de partener. 2. atitudine a cuiva care găsește satisfacție în propria-i suferință, decădere sau umilire".Va intreb stimati colegi acest premier este departe ca atitudine de cei care ne-au facut ciumpalaci,viermi, gaozari etc. Cum isi permite sa ne faca un popor de masochisti, ne- vazut decazuti si ne-am umilit la usa lui. Sa-i fie rusine, nu-si merita locul si functia. Si-a dat arama pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  65. O DECIZIE ASTEPTATA
    Curtea Constitutionala s-a pronuntat, prin Decizia nr. 956/2012, asupra exceptiei de constitulionalitate ridicate de Sindicatul cadrelor militare disponibilizate în rezerva si în retragere. Astfel, a constatat ca dispozitiile art. 151 alin.(2) din Legea nr. 263/2010, cu completarile si modificarile ulterioare, sunt constitutionale în masura în care se interpreteaza ca nesolutionarea contestatiilor si necomunicarea în termenul legal a hotarârilor comisiei de contestatii nu împiedica accesul la justitie. Înainte de decizia CC, pentru ca actiunea sa le fie admisa de instanta de judecata, reclamantii trebuiau sa depuna la dosar si hotarârea comisiei de contestatii. Procedura a fost stabilita nu pentru a împiedica accesul la justitie, ci pentru a degreva instantele de judecata de o mare parte a cauzelor privind drepturile de asigurari sociale. Probabil ca, la elaborarea legii, nu s-a avut în vedere ceea ce se va intâmpla cu pensiile militare si faptul ca termenele de rezolvare a contestatiilor nu vor putea fi respectate. Dupa Decizia nr. 956/2012 a CC, instantele de judecata nu vor putea respinge ca prematura sau inadmisibila actiunea celor care vor dovedi ca au îndeplinit cerintele legii, adica s-au adresat comisiei de contestatii, dar termenul legal a fost depasit. Cu alte cuvinte, în astfel de situatii, vor admite actiunea si vor proceda la solutionarea acesteia pe fond. Legea 263/2010 prevede ca termenul de solutionare a contestatiei este de 45 de zile de la data înregistrarii acesteia. Art. 151. alin.(2) prevede ca hotarârile comisiei pot fi atacate la instanta judecatoreasca competenta, în termen de 30 de zile de la comunicare. În Regulamentul privind organizarea, functionarea si structura comisiilor de contestatii din cadrul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor si Serviciului Român de Informatii, se prevede ca obligatia înaintarii contestatiei la comisia competenta revine Casei de pensii sectoriale, în termen de 10 zile de la înregistrare. Contestatiile sunt solutionate pe baza documentelor existente în dosarul de pensie, în termen de 45 de zile de la data înregistrarii la comisie. Apoi, hotarârile se comunica persoanelor în cauza, în termen de cinci zile de la data adoptarii, prin posta, la domiciliul.
     BUCURATI-VA DOMNILOR GUVERNANTI DE LA PDL SI USL. FOSTII MILITARI, CAD SECERATI PE CAPETE, IN SLOGANUL ASTEPTAT:"DREPTATE , PINA LA CAPAT DE DRUM, LA CIMITIR"
    Biroul Executiv Central al Asociatiei Nationale Cultul Eroilor Regina Maria deplânge moartea colonelului (r) TELEOACA GHEORGHE, presedintele filialei Mehedinti. Nascut la 6.09.1949 în Bacau, a absolvit cursurile scolii Militare de Ofiteri Activi Nicolae Balcescu, arma infanterie, 1971; a fost comandant de pluton la Regimentul 90 Mecanizat; sef serviciu la Batalionul 419 Constructii energetice; loctiitor al comandantului pentru logistica la Batalionul 167 Drumuri. Dupa trecerea în rezerva, a activat în cadrul Filialei Mehedinti a ANCE Regina Maria. Dumnezeu sa-l odihneasca în pace

    RăspundețiȘtergere
  66. Sper ca ai capul pe umeri si realizezi ca cel care a postat acel material in urma intalnirii de la Craiova nu isi poate permite sa faca afirmatii nefondate cu privire la ceea ce a spus domnul ministru. Daca ar fi ceva incorect expus acolo, sa fii sigur ca ministerul ar fi replicat prin purtatorul de cuvant pentru ca nu cred ca domnul ministru ar accepta sa ii fie rastalmacite vorbele. In al doilea rand la discutii cu ministrul au fost 4 persoane printre care si eu. Toate 4 sustinem acelasi lucru care este prezentat in comunicat. Daca dumitale sau altora nu va convine acest adevar, asta este altceva, nu aveti decat sa va aburiti in continuare si sa sperati ca Dogaru va va rezolva problemele. E liber la vise erotice. Dar nu ai dreptul sa pui la indoiala ceea ce 4 oameni prezenti la intalnire sustin si nu infirma nimeni din cei prezenti.
    Am facut acesasta precizare pentru cei care citesc acest blog si merita o informare corecta. Cu titlul informativ si la Cluj a spus acelasi lucru si nu cred ca si clujenii ar fi inteles gresit

    RăspundețiȘtergere
  67. Eu personal , nu am absolut deloc incredere in usl, in scmd , in ancmrr.
    Cei cu pensiile taiate , usor, usor ne exclud din cadru organizat ca sa nu actionam sa ne cerem drepturile , in justitie nu ni se da absolut nici un drept, iar politic ne duc cu zaharelul dupa ce ne-au tras teapa usl , care nu se deosebeste cu nimic de pdl.
    La scmd nu mai achit nici o cotizatie deoarece este degeaba, la ancmrr, anul trecut cotizatia era de 18 lei/an, iar anul asta au marit la 50 de lei . Pai sa plateasca taxa marita cei carora le-au marit pensiile nu mie care am ramas cu ea taiata cu 39%. La MAI, fondul de pensii a fost redus cu 6% anul 2013 si deci revenirea cuantumului celor taiate se va face ca termen :"LA PASTELE CAILOR"
    DIN VRAJEALA :"DREPTATE PINA LA CAPAT" TOTUL S-A TRANSFORMAT CUM ERA DE ASTEPTAT , ROMANESTE , IN "PROSTEALA PINA LA CAPAT".

    RăspundețiȘtergere
  68. Trei revoluționari s-au legat cu lanțuri de gardul Guvernului Ponta.vineri, 01 februarie 2013.
    Câteva zeci de revoluționari au participat joi, la un protest care a avut loc în fața Palatului Victoria. Iar pentru ca demonstrația lor de forță să fie cât mai impresionantă, trei dintre revoluționarii veniți acolo s-au legat cu lanțuri de gardul care împrejmuiește sediul Guvernului României. În mod surprinzător, dar nu cu totul neașteptat, revoluționarii care au ieșit, acum, în stradă fac parte dintre cei care, anul trecut, și-au tot exprimat, alături de rezerviștii lui Mircea Dogaru, sprijinul pentru USL-iștii care le-au promis câte în Lună și în stele. Le-au promis că doar de, nu-i durea gura. Acum, văzând că Victor Ponta ridică neputincios din umeri și le arată „buzunarele” deja secătuite ale bugetului, revoluționarii le-au bătut obrazul actualilor guvernanți cărora le reproșează că nu și-au mai primit indemnizațiile care le-au fost promise. Concret, manifestanții au spus că actuala putere nu respectă Legea 341 din 2004, care garantează „respect și gratitudini pentru cei care au luptat în '89”. În scurt timp, la fața locului și-a făcut apariția un grup de jandarmi care, înarmați cu niște clești speciali, au tăiat lanțurile. La rândul lor, enervați de faptul că această intervenție a forțelor de ordine, le-a distrus „recuzita”, câțiva dintre revoluționarii protestatari s-au încăierat cu jandarmii, cu care au și avut o scurtă altercație. În cursul acestui protest, despre care nu știm dacă a fost autorizat de edilii Capitalei, oastea revoluționarilor hămesiți au strigat, sus și tare, că vor o altă Românie. Și asta pentru că România în care trăim, adică România guvernată de USL-iști, nu este cea pentru care s-au luptat. Ceea ce nu s-a înțeles prea clar este la care „luptă” s-au referit ei. Oare la „luptele” de anul trecut, cele instigate perfid de salahorii „guriști” de pe la Antenele lui Voiculescu?
    De fapt, mânia celor câteva zeci de revoluționari care au ieșit ieri în stradă își are originea în faptul că guvernanții de azi nu respectă protocolul pe care l-au semnat, anul trecut cu PSD. Concret este vorba despre protocolul pe care Victor Ponta l-a semnat cu „Blocul revoluționar”. Domnilor revoluționari, asta în cazul în care chiar sunteți cu adevărat revoluționari și nu doar niște „clone” produse pe bandă de „fabricile de certificate”, aveți exact ceea ce meritați: abia acum aveți ocazia să experimentați, pe propria voastră piele, faptul că, alături de „Jos Băsescu” marea doctrină politică a USL-iștilor pe care i-ați ajutat să ajungă la putere conține doar câteva cuvinte : „V-AM MINTIT , NE-ATI VOTAT, DRACU V-A LUAT !”
    Vasile Surcel

    RăspundețiȘtergere
  69. Jos privilegiile lovilutzionarilor ! Jos ! Jos ! Jos ! Pana cand din bugetul public, oricum secatuit sa tot platim milioane de euroi pentru cei care si-aui scapat lazile cu pepsi si coniace pe picioare si au devenit mari revolutionari. Nu va ajunge ca de 23 de ani sugeti bugetul national lacustelor?

    RăspundețiȘtergere
  70. V-AM MINTIT , NE-ATI VOTAT, DRACU V-A LUAT !”
    MA CONSIDER "CONDAMNAT POLITIC AL REGIMULUI PDL SI USL", DEOARECE MI-AU TAIAT PENSIA MILITARA DE STAT, EMISA IN BAZA LEGII 164/2001 SI NEJUDECATA DE INSTANTA A JUSTITIEI CA FIIND OBTINUTA ILEGAL. DESIGUR CA AMBASADORUL AMERICAN, GATENSTEIN AFIRMA CA SA FIM MULTUMITI CA NU SUNTEM ARESTATI SAU IMPUSCATI ASA DE MOCA CUM DE MOCA NE-AU TAIAT PENSIILE FOSTE MILITARE DE STAT , IN VREME CE BRAVII MAGISTRATI MILITARI AU PARTE IN CONTINUARE DE PENSII MILITARE.?!!
    Legea 119 + 263, legi de kko! Daca inainte erau 2-3 cu pensii de peste 5000 lei - fara aia din justitia militara, acum sunt peste 100. Nu mai vorbim de alte minarii facute cu revizuirea, unde unora li s-au bagat din burta venituri fictive. Cit despre lucratul post-activitate la stat, ar trebui vazut si cum se procedeaza in alte tari. Colin Powell, fost general si sef al coalitiei din Iraq, nu cumula cumva si pensia si salariul de Secretar de Stat al Apararii al USA?

    RăspundețiȘtergere
  71. Sa fie eliminate privilegiile revolutionarilor de mucava ! Sa ramana in plata doar cei grav raniti, urmasii lor si urmasii celor ce au platit cu viata. Restul, ciocul mic, nu va mai legati cu lanturi putorilor ! La munca nu la intins mana lipitorilor !

    RăspundețiȘtergere
  72. Hahalerelor ! V-ati vandut voturile pentru ce ? Si cui ? usine sa va fie puturosilor si pomanagiilor ! Vreti cumul pensie de stat-salariu de la stat ! Mai va ! La patron cu voi ! Sa va dovediti acolo competentele !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunoastem, cunoastem chestiile astea. Tu lucrezi la privata, nu-i asa?

      Ștergere
  73. If some one wants expert view concerning blogging and site-building after that
    i propose him/her to visit this web site, Keep up the pleasant job.



    Also visit my web blog; airplane simulation games

    RăspundețiȘtergere
  74. TREBUIE CITIT: CUM AM OBȚINUT ÎMPRUMUTUL DE 275.000,00 USD DE LA ACEASTA MARE COMPANIE NUMITĂ Instituții de credit pentru împrumut

    Bună ziua tuturor din întreaga lume, sunt Abdur Raheem, din Egipt, orașul Cairo. Sunt mamă singură a doi copii și eram blocat într-o situație financiară și trebuia să mă refinanțez și să-mi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private, cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au refuzat creditul, nu cădea pradă acelor înșelători de acolo care le numesc creditori de bani, toți sunt escroci, tot ce vor sunt banii tăi și nu veți mai auzi de ei, mi l-au făcut de patru ori înainte de a fi prezentat instituțiilor de credit pentru împrumuturi, cea mai interesantă parte este că împrumutul meu mi-a fost transferat în 48 de ore, așa că vă sfătuiesc să contactați împrumutul de credit Instituțiile, dacă sunteți interesat să obțineți împrumuturi și sunteți sigur că le puteți rambursa la timp, le puteți contacta prin numărul WhatsApp: +393510483991
    E-mail: (loancreditinstitutions00@yahoo.com) Fără verificare de credit, fără semnatar cu o rată a dobânzii de doar 2% și planuri mai bune de rambursare și program, dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la obținerea unui împrumut fără garanție, atunci contactați instituțiile de credit de împrumut astăzi pentru împrumut

    Ei oferă tot felul de categorii de împrumut pe care ei

    Împrumut pe termen scurt (1_10 ani)
    Împrumut pe termen lung (20_30 de ani)

    Oferă împrumuturi de genul

    * Împrumuturi pentru achiziționarea de proprietăți Împrumut la domiciliu ............., Împrumut pentru afaceri ........
    Împrumut de consolidare a datoriilor ....... Împrumut pentru studenți .........., Împrumut de înființare a afacerii
    Împrumut de afaceri ......., Împrumut de companie .............. Împrumut ipotecar
    împrumut pentru construcții ..... împrumut auto ........ împrumut hotelier .... împrumuturi personale..împrumuturi imobiliare etc.

    E-mail .......... (loancreditinstitutions00@yahoo.com) Număr WhatsApp: +393510483991
    Când vine vorba de criză financiară și trebuie să fii liber de criza financiară, atunci instituțiile de credit pentru împrumuturi sunt locul potrivit, te rog, spune-le doar că Abdur Raheem îți va conduce Norocul ....

    RăspundețiȘtergere