duminică, 25 aprilie 2010

Domnului senator Toader Mocanu

Mult stimate si iubite
domnule senator T. Mocanu,

Membrii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate din municipiul si judetul Neamt va adreseaza “ respectuoase multumiri” pentru atitudinea “transant constructiva” si votul “favorabil” exprimat de dumneavoastra in Comisia de Aparare Ordine Publica si Siguranta Nationala, intocmai cum am discutat, si ne-ati promis la intilnirea din 20 martie a.c. Prin atitudinea duplicitara ne-ati demonstrat, inca o data (daca mai era nevoie), ca onoarea si demnitatea nu au nici o legatura cu persoana dumneavoastra. Sinteti tipul politicianului mitic, dimbovitean (fara cuvint, ignorant, pervers si cinic), un trepadus marunt, fara personalitate si coloana vertebrala, stapinit si condus de psihoza turmei ce guverneaza gasca bolsevico-mafiota portocalie.

Ati irosit o reala sansa de a avea de partea dumneavoastra si un alt gen de electorat (instruit, onest si elevat), pe care sa contati in orice situatie. A fost optiunea dumneavoastra, sa ne ignorati, si noi o respectam, dar nu va uitam si nici nu o sa va iertam.

Impotriva optiunii dumneavoastra si a gastii bolsevico-mafiote, pe care o reprezentati vom continua actiunile sindicale, inclusiv in instantele judecatoresti interne si internationale. Regretam ca nu veti putea fi citat personal, in calitate de pirit, in actiunile juridice ce vor urma. Pina atunci, insa, va asiguram de tot dispretul nostru si va dorim o cariera politica foarte scurta, iar partidului-turma pe care-l reprezentati o destructurare cit mai rapida, spre binele intregii tari. Este ultima sansa pentru aceasta natie, prea mult batjocorita de niste politruci aventurieri si verosi.


Cu profund dispret,


BIROUL OPERTIV AL FILIALEI 1 NEAMT A S.C.M.D.


p.s. Si totusi, mai aveti inca o sansa domnule senator: votul in plenul Senatului. Incercati macar pe aceasta sa nu o ratati.

4 comentarii:

  1. Subscriu si eu la cele spuse de dvs. domnilor de la Neamt!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acestui Toader Mocanu ar trebui sa-i fie rusine!
    Rusine ca papa banii nostri degeaba, rusine ca nu lucreaza pentru cei care l-au trimis in Parlament. Huoooooo!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si in plenul senatului a votat tot asa.Uitati-va pe lista.Un vierme..Pentru ei importanti sunt alegatorii aia pe care ii compara cu 50 RON sau cu o plasa portocalie cu alimente.Ar trebui sa-i spargeti biroul parlamentar si sa-l fugariti cu suturi in cur !!! pentru ei, cei care gandesc sunt periculosi.pe cei sarmani ii manipuleaza cum vor.Ei asta doresc, pdl-eii...

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce nu se incearca o apropiere de UNCMRR,SA FIM UNITI ;In Roman nu se cunoaste de sindicat si multi ar dori sa se inscrie dar cotizatia ceruta e prea mare sunt foarte multe cadre militare disponibilizate cu pensii foarte mici deoarece au avut vechime la limita (20 ani)Va propun cel mult 2,5 lei pe luna si o sa vedeti ca se vor inscrie foarte muti!!!

    RăspundețiȘtergere